Konut Haberleri
17 Kas 2015 11:09 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:46

Mükemmeli sunan kampanya

Oryataş İnşaat'ın Ümraniye Küçüksu Caddesi üzerinde yer alan ve kendi arazisinde hayata geçirdiği ORYAPARK İstanbul projesinde Kasım ayına özel bir kampanya planlandı

Mükemmeli sunan kampanya
ORYAPARK İstanbul, 526 dairelik, 36 katlı iki rezidans kulesi, ofisler, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı Crown Plaza Otel’den oluşuyor.

Küçüksu Caddesi’ndeki konumuyla İstanbul’un ana arterlerinin üstünde, köprülere, havalimanına, toplu taşıma araçlarına çok yakın mesafede yer alan; Tüm dairelerden panoramik bakış açısı sunan,  yanı başındaki kent ormanı, 1+1’den 4+1’e kadar çeşitlenen daire seçenekleri ile ORYAPARK Rezidans göz dolduruyor.

ORYAPARK Avenue de hayat başladı....
ORYAPARK İstanbul i
çerisinde yer alan Avenue de; Bodrum Mantı, Eco Clean,Eczane, Jolly Tur, Migros, Mehmet Tatlı Kuaför, Özgür Şef, Teb, Starbucks gibi, pek çok marka hizmet vermeye başladı.
Projede hayatı her yönüyle kolaylaştırmayı amaçlayan sosyal ve renkli yaşam alanları da yaratılıyor. İçerisinde açık/kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, kids club, club lounge, home theatre, özel yemek odaları, parti odaları, çok amaçlı spor sahası, yürüyüş parkurları otoparklara kadar her şey düşünüldü...

2016'da teslim edilecek daireler, 0 faiz imkanıyla!..
Teslim tarihi; Aralık  2016 olarak planlanan ve  Örnek daireleri ile seçme imkanı sunulan ORYAPARK Rezidans ta,  Kasım ayına özel sadece % 10 peşinat ve 60 aya varan sıfır faiz imkanları ile daire sahibi olmak mümkün..