Yeni Projeler
11 Şub 2015 13:29 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:22

Mükemmel yaşamın yeni adı

Metropol hayatının kalabalığından ve stresinden uzaklaşmak, doğayla iç içe bir yaşam sürmek isteyenlerin hayallleri Kurtköy Paragon ile gerçek oluyor. Hayallerinizi yansıtan ‘mükemmel’ yaşamın yeni adresi Kurtköy Paragon, uygun fiyat seçenekleriyle yeni ev sahiplerini bekliyor.

Mükemmel yaşamın yeni adı
Kurtköy Paragon, gelişmiş mimarisi ve modern tasarımıyla kişilere kaliteli bir yaşamın kapılarını açıyor. Her detayında lüksün ve konforun yansıtıldığı Kurtköy Paragon, sevdiklerinizle yıllarca ve güvenle yaşayabilmeniz için hayalinizdeki mükemmel yaşamı sizlere sunuyor. Ulaşımdan eğlenceye hayatınızın bütün alanlarında huzurlu ve ferah bir yaşam süreceğiniz Kurtköy Paragon, sizi mükemmelin merkezine davet ediyor.

İhtiyaçlarınız ve hayalleriniz göz önünde bulundurularak tasarlanan Kurtköy Paragon projesinde, 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 müstakil konut seçenekleri sunuluyor. Projede; yatay mimarinin monotonluktan uzak, kitleler arası uyumu öne çıkıyor. Bu yatay anlayış sayesinde dairelerin kendi manzaraları oluşturulmuş ve ortak alanlarla daha çok bütünleşmesi sağlanıyor. Bahçe katları ve villalar, ortak alanı özel olarak kullanırken, üst kat kullanıcıları da bu alana dahil olduğunda renkli, zengin ve dinamik bir avlu oluşuyor. Böylece hem müstakil kullanım imkanı, hem de komşuluk ilişkilerini güçlendiren bir birliktelik sunuluyor. Bu avluyla bütünleşen, güneye bakan bir sosyal tesis ve açık havuz yerleşimi ise projeyi cazip kılan önemli bir özellik olarak ön plana çıkıyor.

Uygun Fiyat ve Ödeme Seçenekleriyle Daha İyi Bir Yaşam
Küçükçalık İnşaat tarafından 10 bin 700 metrekare alanda hayata geçirilen Kurtköy Paragon projesinde, 171 adet daire, 4 adet bitişik nizam villa bulunuyor. Teslim tarihi Mart 2016 olarak belirtiliyor. Kurtköy Paragon ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatla 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Fiyat listesi 204 bin TL'den başlıyor. Kurtköy Paragon projesinde dairelerin büyüklükleri 71 metrekare ile 235 metrekare arasında değişiyor. Kurtköy Paragon’da daireler balkon ve teras alanlarına sahipken profede fitness merkezi, sauna, açık-kapalı yüzme havuzu, Fin hamamı, Türk hamamı, kafeterya gibi sosyal donatılar yer alıyor.