Konut Haberleri
26 Nis 2015 16:37 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:36

Moment İstanbul ilgi odağı olmayı sürdürüyor!

İstanbul Anadolu Yakası’nda E-5 Otoyolu’nun yanıbaşında hayata geçirilen Moment İstanbul, konumu ve sosyal alanları ile yatırımcıları kendine çekiyor

Moment İstanbul ilgi odağı olmayı sürdürüyor!
AC Yapı güvencesiyle İstanbul Kartal'da inşa edilen Moment İstanbul, 44 katlı iki kulede 731 konut ve 12 ticari üniteden oluşuyor. Rezidans, ev-ofis konseptinde tasarlanan ve 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunan projede daire büyüklükleri ise 74 metrekare ile 344 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Gayrimenkul yatırımlarının merkezi haline gelen Kartal'da, 10 bin 157 metrekare arsa üzerinde geliştirilen Moment İstanbul, estetik mimarisi, manzarası ve sosyal donatıları ile ayrıcalıklar sunuyor.     

YATIRIMCISINI MUTLU EDECEK!

Mimarisinde 3D Atölye Mimarlık'ın imzasını taşıyan proje, geniş ve ferah bir tasarıma sahip çeşitli daire seçenekleri sunuyor.

Konut alıcıları ve yatırımcılar tarafından büyük bir merakla beklenen Kartal'ın yeni gözdesi Moment İstanbul, E-5 bandında, adalar manzarasına hakim bir noktada konumlandırılıyor. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dk, Adalet Sarayı'na 2 dk. ve Kartal Sahiline 5 dk. uzaklıkta yer alan projede teslimlerin ise 2017 Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.