İnşaat
09 Mayıs 2014 10:38 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:00

Sivas'a Modern şehir gelecek

Gül İhlas İnşaat'ın Sivas'ta konumlandırdığı Sivas Modern projesi 15 katlı 3 blokta yer alan 84 daire ve 4 mağazadan meydana geliyor

Sivas'a Modern şehir gelecek
Sivas'ta Gül İhlas İnşaat tarafından 5.872 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilmekte olan Sivas Modern projesi 15 katlı 3 blokta yer alan 84 konut ve 4 mağazadan meydana geliyor.

3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projenin 4.672 metrekaresi yeşil alan ve bahçe olarak tasarlandı.

Her daire için özel olarak ayrılan 34 metrekarelik balkon ve kat bahçelerine sahip olan Sivas Modern projesinin altında yer alan kapalı otopark alanında her daire için bir araçlık alan tahsis ediliyor.

200 metrekare alana sahip 4 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı Sivas Modern 15 katlı 3 blok halinde yükseliyor.

Sivas Modern fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 330 bin lira, maksimum fiyat ise 380 bin lira olarak belirlendi. Projede 84 konut bulunuyor.  Ocak 2015'te teslim edilecek proje de kadın hamamı, erkek hamamı, kadın sauna, erkek sauna, kadın spor salonu, erkek spor salonu, bay - bayan mescitleri, kafeterya, play station - oyun salonu, cep sinema salonu, çok amaçlı salon, kapalı çocuk oyun parkı, bahçe içerisinde basketbol - voleybol sahası, bahçe içerisinde çocuk parkı, süs havuzu, yapay şelale, gezi parkurları gbi zengin sosyal donatılara sahip olan Sivas Modern projesinde  24 saat açık muhtelif yerlerde kamera sistemi, jeneratör (kesintisiz güç kaynağı), görüntülü diafon sistemleri, kablosuz internet altyapısı, yük asansörleri, çevre aydınlatması, bahçe otomatik sulama sistemleri, site yönetim odası, bahçe içerisinde misafir otoparkı, merkezi uydu sistemi gibi hizmetler de mevcut.