Mimari
18 Mar 2014 11:30 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:57

MIPIM 2014’te Tabanlıoğlu Mimarlık fark yarattı

MIPIM 2014’te, fuar alanında Tabanlıoğlu Mimarlık standı, konferans bölümünde ise Murat Tabanlıoğlu’nun açıklamaları, uluslararası katılımcıların yoğun ilgisini çekti.

MIPIM 2014’te Tabanlıoğlu Mimarlık fark yarattı
Türkiye’nin de Brezilya ve Rusya ile birlikte onur ülkeleri arasında yer aldığı MIPIM, Fransa’nın Cannes şehrinde 11–14 Mart 2014 tarihlerinde gerçekleştirildi. Bu yıl 25’ncisi düzenlenen MIPIM, geleneksel misyonunu yineledi; tüm dünyadan gayrimenkul sektör temsilcilerinin buluşma noktası oldu. Bu global buluşmanın mimari noktasında ise Tabanlıoğlu Mimarlık, gördüğü yoğun ilgi ile fark yarattı.

“MIPIM Fuarı’nda dünyanın en iyi mimarlık ofisleri ve yatırımcılar buluşuyor, önceki yılarda izleyici olarak ve yarışma ödül törenlerine katıldığımız bu platformda bu yıl ilk kez katılımcı olarak yer alıyoruz” diyen Melkan Gürsel Tabanlıoğlu, başta demografik ve kentsel dönüşüm kaynaklı olmak üzere Türkiye gayrimenkul sektörünün hacimli ve uzun vadeli potansiyeline dikkat çekti.



Tabanlıoğlu Mimarlık kurucu ortağı Murat Tabanlıoğlu da, MIPIM 2014’ün “Perspektifi Değiştirmek” ana temalı konferans bölümünde Kalebodur sponsorluğunda gerçekleştirilen “Yaratıcılık ve İşbirliği Fırsatları” başlıklı oturumda; Türkiye gayrimenkul sektöründe proje geliştiriciler ve mimarların paralel gelişimine değindi.