Konut Haberleri
21 Eki 2014 17:13 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:01

Eclipse Maslak'ta minimum fiyat 388 bin TL

Artaş Grubu’nun Maslak’ta inşa ettiği Eclipse Maslak projesinde 550 konut yer alıyor. İki kule ve ofislerin bulunduğu yatay bloklardan oluşan Eclipse Maslak, bölgede oluşturduğu konseptle ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor.

Eclipse Maslak'ta minimum fiyat 388 bin TL
Artaş Grubu’nun Maslak’ta inşa ettiği Eclipse Maslak projesinde 550 konut yer alıyor. İki kule ve ofislerin bulunduğu yatay bloklardan oluşan Eclipse Maslak, bölgede oluşturduğu konseptle ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor.

Avrupa Konutları markasının mimarı Artaş Grubu’nun Maslak’ta satışa sunduğu Eclipse Maslak Business projesine ilgi devam ediyor. Ofis bloklarının satışa sunulduğu projenin 550 daireden oluşan Eclipse Maslak etabında da kaba inşaat tamamlandı. Konutların 30’ar katlı iki kulede konumlandırıldığı projede, ofis alanları yatay bir düzlemde, geniş kullanım alanı sunma ve iş hayatını kolaylaştırıcı donatılarla tasarlandı. Yatay bir tasarıma sahip ofis blokları, şirketlerin dikey bir yapılanmanın aksine yatay bir düzlemde konumlanmasına olanak sağlıyor. Bu şekilde şirket içi enerji tasarrufu sağlanırken fonksiyonel, kolay ve ulaşılabilir bir oluşum kuruluyor.

550 konut olduğu gibi 44 ofis seçeneğinin de yer aldığı Eclipse Maslak Avrupa Konutları 22 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. 54 metrekare ile 232 metrekare arası konutların bulunduğu Eclipse Maslak’ın 2014 yılının Aralık ayında bitmesi planlanıyor. Garanti Mortgage, Akbank ve Türkiye İş Bankası ile anlaşmaya imza atan Artaş Grup, daire sahibi olmak isteyenlere özel yüzde 25 peşinat geri kalan miktarı ise banka kredisi ile ödeme imkanı veriyor.

60 aya %0,86, 120 aya ise %0,90 faiz oranlarıyla satışların devam ettiği projede, inşa çalışmaları da hızla ilerliyor. Alternatif ödeme planlarına ek olarak, KDV artırımından da etkilenmeden satışların devam ettiği Eclipse Maslak’ta konutlar %1 KDV’ye tabi tutuluyor.
Yatay mimarinin verdiği olanaklarla 275 metrekareden 1.500 metrekareye kadar istenen büyüklükte ofislerin yer alacağı projede, giriş- çıkışı tamamen bağımsız olabilme imkanı sunuyor.

*Satış Fiyatına;K.D.V. DAHİLDİR. Kat irtifak masrafları, kat mülkiyetine geçiş masrafları, yüklenici hizmet bedelleri, sözleşmenin imza aşamasında talep halinde noter masrafları, vekaletname noter masrafları, kredi kullanımından kaynaklanacak masraflar, hayat sigortası, ipotek fek ücreti, altyapı katılım masrafları (elektrik, su, doğalgaz abonmanlık-sayaç bedelleri) ve her türlü abonmanlık güvence bedelleri, sözleşmeden doğan damga vergisi, iskan müsaadesi sırasında alınan 2 nolu beyanname harcı, iskân alım işlemleri için zorunlu deprem sigortası (DASK) poliçe bedeli, tapu işlemlerine ait vergi resim ve harçlar DAHİL DEĞİLDİR.

* Taksitlendirme banka konut kredisiyle yapılmaktadır.
* ECLİPSE MASLAK PROJESİ kampanya koşulları ve süresini değiştirme hakkını saklı tutar.
* Kredi kullanımında masraf ve komisyon alınmamaktadır. (Hayat Sigortası masrafları hariçtir)
Projede firmaların farklı ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde özel çözümler sunulabiliyor. Akıllı bina alt yapısına sahip olan Eclipse Maslak Busines, yüksek teknolojik donanımıyla, 7 gün 24 saat güvenliğiyle şirketlere ‘Az katta çok iş’ imkanı sağlıyor.
Eclipse Maslak, iş dünyasının yeni ihtiyaçlarına yanıt verdiği ofis bloklarının yanı sıra, keyifli konut bloklarıyla da Maslak’a alışılagelmişin dışında bir konsept getiriyor. Avrupa Konutları markalı tüm projelerinde gerçekleştirdiği erken teslimlerle ve yüksek prim oranlarıyla öne çıkan Artaş Grubu, Eclipse Maslak projesinde de aynı kalite ve hızla ilerliyor.
İstanbul’un en hareketli noktalarından Maslak’ın merkezinde konumlandırılan Eclipse Maslak’ta kaba inşaat tamamlanırken ince işçilik başladı. Kesintisiz şehir ve orman manzaralı daireleriyle de öne çıkan Eclipse Maslak, bölgede projelere kıyasla bir çok yönden ayrışıyor. Estetik bir mimari tasarımla hayata geçirilen Eclipse Maslak, bölgenin hareketli yaşantısına karşın balkon keyfi sunan geniş ve ferah daireleriyle Maslak’ta emsalsiz bir yaşam alanı oluşturuyor.
Avrupa Konutları markasının en büyük ayrıcalıklarından olan sosyal yaşam ve spor alanlarını Eclipse Maslak’da da uygulanıyor. Kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna ve buhar odasının yer aldığı spor tesisinde hobi salonu ve oyun alanları da yer alıyor.

Maslak’ta Balkon Keyfi

Geleneksel ve modern mimarinin birleştirildiği Eclipse Maslak’ta unutulmaya yüz tutmuş balkon keyfi yeniden hayat buluyor. Kesintisiz İstanbul ve Kemerburgaz Ormanı’na hakim manzaralı daireleriyle Maslak’ta ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunan Eclipse Maslak, bölgenin en özel konumunda yer alıyor.
22 bin metrekare alana inşa edilen Eclipse Maslak finans dünyasına, ülkenin en başarılı kurumlarının yönetim merkezlerine, İstanbul’un renkli yaşam alanlarına ve vazgeçilmez Boğaziçi’ne komşu bir noktada bulunuyor.
Kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna ve buhar odasının yer aldığı spor tesisinde hobi salonu ve oyun alanları da yer alıyor. Proje bünyesinde yer alan restoran, kafe ve market alanları da projenin önemli noktalarından.
7/24 kontrollü araç ve yaya giriş çıkışı, uzman güvenlik personeli, kapalı devre güvenlik kamerası sistemi, görüntülü intercom sistemi, yangın ve duman alarmı gibi özelliklerin sunulduğu proje üstün güvenlik hizmetleriyle de fark oluşturuyor.
Otopark Sorunu Ortadan Kalkıyor
İş ve finans dünyasının kalbi Maslak’ın en büyük sorunları arasında yer alan otopark sorununa ve araç bekleme alanlarının darlığına da Eclipse Maslak’ta çözüm getiriliyor. Projenin 600 araçlık otopark alanına ek olarak ofis alanlarının önünde oluşturulan araç bekleme bölümü de firmaların personel servisleri için kolaylık sağlıyor.