Konut Haberleri
09 Eki 2015 09:41 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:33

Milyarlık dönüşüm piyangosu vuran ünlüler kim?

Yaklaşık 1 milyar dolarlık kentsel dönüşlümün yapılacağı Etiler Belediye Sitesi'nde ünlülerin de başına talih tuşu konacak... İşte o ünlüler

Milyarlık dönüşüm piyangosu vuran ünlüler kim?
İstanbul'da şehir merkezinde yer alan büyük konut siteleri, son yıllarda kentsel dönüşüm için müteahhitlerin radarına girdi. Şehir merkezinde arsa bulmakta zorlanan müteahhitler, bu tip büyük sitelere yönelerek, hem prestij projeleri geliştirmek hem de kentsel dönüşüme adım atmak için rekabet ediyor. Etiler'deki Uçaksavar Sitesi'nin ardından Petrol Sitesi de kentsel dönüşüme girince, yerli-yabancı yatırımcılar Belediye Sitesi'ne gözü dikti.

Metrekaresi 20 bin dolar olacak
Emlak uzmanlarına göre, 9 bağımsız parselden oluşan sitenin arazisinde dairelerin metrekare fiyatlarının 15 ile 20 bin dolardan satılacağı düşünülüyor.

 
Ünlülere talih kuşu
Mevcut bölgede birçok ünlünün de evi var. Bunların başında da Selami Şahin geliyor. Şahin'in Belediye sitesinde ofisi var. Ayrıca İlker Aksum’un da sevgilisiyle beraber yaşadığı bir daire bulunuyor.

Paracıklar paracıklar....
Bergüzar Korel- Halit Ergenç çifti de servetlerine servet katacak. in servetbaşına talih kuşu kondu. Sitede birleştirdiği, tanesi 2.5 milyonu bulan dört dairesi olan ailenin ya tek bir daire alacak ya da 200 metrekareden olmak üzere iki daire sahibi olacak. Evlerini satışa çıkardığı zaman servetine servet katacak iki oyuncu bu durumdan da oldukça memnun. 
Emlakeki.com/Özel