Ulaşım
03 Şub 2014 10:31 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:51

Metro Büyükçekmece'ye gidiyor

Kadir Topbaş, Bakırköy-Avcılar - Esenyurt - Beylikdüzü - Büyükçekmece Tüyap Metro Hattı’nın ihale aşamasına geldiğini söyledi

Metro Büyükçekmece'ye gidiyor
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak için düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı. Topbaş törende yaptığı konuşmasında 10 yıllık hizmet dönemlerinde 60 katrilyon yatırım yaptıklarını vurguladı ve " İktidara ya da muhalefete ait diye ilçe belediyeleri arasında ayırım yapmadık, Silivri’ye 850 trilyon yatırım yapmış olmamız bunun göstergesidir" dedi.


MUHALEFET SEÇİM KAMPANYASI DİYE TRAFİĞİ KİLİTLEYİP EZİYET EDİYOR

Topbaş seçim kampanyasına ilişkin muhalefetin sergilediği tavırları da eleştirerek " Son günlerde görüyoruz, bazıları araç konvoyları oluşturup, bazı yerlerde yavaşlayıp, duraklama yaparak trafiği kilitliyorlar. İnsanlara böyle eziyet ederek siyaset yapılmaz" dedi.p>

CHP BELEDİYECİLİĞİNİ HATIRLAMAK İÇİN NOSTALJİ GÜNLERİ Mİ YAPALIM?

Topbaş konuşmasını şöylü sürdürdü: CHP sözcüleri "İstanbul’u eski günlerine döndüreceğiz" diyorlar. Çok özlemişlerse sırf onların hatırı için CHP zihniyetini anma günleri deriz ve bir hafta İstanbul’da çöpleri toplamayız. Böylelikle Herkes CHP’nin belediyecilik anlayışını hatırlar. CHP’nin "eski günlere özlem duyan yöneticileri" de hasret gidermiş olur. Ama biz bunu asla yapmayız, İstanbul’da yaşayanların böyle bir eziyete muhatap olmalarına izin vermeyiz.

BAKIRKÖY-AVCILAR-BÜYÜKÇEKMECE METROSU İHALE AŞAMASINDA
Başkan Topbaş konuşmasında Bakırköy-Avcılar - Esenyurt - Beylikdüzü - Büyükçekmece Tüyap Metro Hattı’nın ihale aşamasına geldiğini ifade etti. Topbaş İncirli-Sera-Kocasinan - Zafer - Çobançeşme - Sefaköy - Cennet - Küçükçekmece - Avcılar Park Reşitpaşa Avcılar - Cihangir - Ambarlı - Haramidere -Yakuplu - Beylikdüzü/Esenyurt Beylikdüzü Toplu Konutlar- Büyükçekmece Tüyap duraklarından oluşan 25 kilometrelik hattın yapımıyla metrobüs yoğunluğunun ortadan kalkacağını söyledi.