Konut Haberleri
04 Mar 2015 13:24 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:26

Metrekaresi 7 bin 500 dolardan ev satıyor ama maaş vermiyor!

Mecidiyeköy’de eski Likör Fabrıkası arazisine yapılan Quasar İstanbul Şişli'de maaş kavgası... Metrekaresi 7 bin 300 dolardan satılan projede, çalışan işçi 3 aydır maaşını alamadığı gerekçesiyle kule vince çıktı.

Metrekaresi 7 bin 500 dolardan ev satıyor ama maaş vermiyor!
İstanbul'un en merkezi konumunda inşaatı süren Quasar İstanbul Şişli'de yine mevzu...

Yaklaşık 3 yıldır inşaatı devam eden ve 2 işçiye mezar olan projede sular durulmuyor. En görkemli ve en iyi rezidans diye lanse edilen projede metrekare fiyatları 7 bin 500 dolardan başlıyor. 

Mecidiyeköy’de eski Likör Fabrikası’nın yerine yapılan rezidans inşaatında taşeron şirkette çalışan bir işçi saat 10.30’da inşaatın kule vincine çıktı. Vinçten inmemekte direnen işçi için olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.  Yaklaşık bir saat süren ikna çalışmalarının ardından işçi, aşağıya inmeyi kabul etti. Kimliği açıklanmayan işçi, polis merkezine götürüldü.

İnşaatta taşeron şirkete bağlı çalışan işçiler ile inşaatın güvenlik görevlileri arasında kavga çıktı. Yaşanan kavgada bazı güvenlik görevlileri işçiler tarafından darp edildi. Araya giren diğer çalışanlar, tarafları sakinleştirdi. İşçiler daha sonra inşaata girdi.