Konut Haberleri
13 Eki 2015 09:25 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:34

Mes Turkuaz Bahçelievler'de yıkım yıl sonu başlıyor!

Mes Turkuaz'ın Bahçelievler projesinde yıkım yıl sonu başlıyor. Marketle ilgili belirsizlik sürüyor...

Mes Turkuaz Bahçelievler'de yıkım yıl sonu başlıyor!
Mes Turkuaz'ın hayata geçireceği Meydan Merter Alışveriş Merkezi yerine yapılacak projede yıkım yıl sonu başlayacak. Projede Real Merter AVM'nin yıkımı kesinleşse de alt kısımda yer alan Real Marketleri'nin yıkımıyla ilgili kesinlik sağlanmadı. Mühendisler geçtiğimiz hafta yapılan incelemelerde yıkılması gerektiğini belirtse de marketle ilgili durum belirsiz. 

 
Real Meydan Merter AVM'de geçtiğimiz aylarda mağazalar kapanmaya başlamıştı. İlk olarak Deichmann sonrasında Koton ve en son olarak English Home'un kapandığı AVM'de şu anda sadece çocuk oyun alanları açık... Bölgede yer alan Şehrizar Cafe ve Mado'nun da yıkılması istendi. 

 
İki blok halinde yükselecek olan projenin etrafı projenin reklamlarıyla kapanmaya başlandı. Bu süre içinde ön talep dönemine de başladı. Projede yer alan bloklar 21 katlı tasarlanacak. Mes Turkuaz Meydan Merter projesinde toplam 380 konutun yanı sıra 23 adet ticari birim de yer alacak. 

 
Toplamda 44 bin 316 metrekare alandan oluşacak olan projede 5 bin metrekare kiralanabilir alan bulunacak. Proje kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri yer alacak. Projenin 2018 yılında tamamlanması hedefleniyor.

 
Proje; Efes Pilsen Bira Fabrikası'nın yan tarafında Doğa Koleji ve Kemal Has Lisesi'ne ve Ağaoğlu My City Bahçelievler'e yakın alanda kuruluyor. Projenin yeri; Merter, Bahçelievler olarak geçerken Güngören Belediyesi'ne ise 5 dakikalık mesafede yer alıyor. 
 
 
Kübra GENÇ/Emlakeki.com