Yeni Projeler
02 Eyl 2015 16:34 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:18

Başakşehir, Bağcılar, Sancaktepe ve Ümraniye'ye yeni proje!

Merosa Şirketler Grubu Başakşehir, Bağcılar, Sancaktepe ve Ümraniye'de 4 yeni proje hayata geçirecek...

Başakşehir, Bağcılar, Sancaktepe ve Ümraniye'ye yeni proje!
Merosa Şirketler Grubu Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası'nda 4 proje hayata geçirecek. Firmanın inşa edeceği projeler Başakşehir, Bağcılar, Sancaktepe ve Ümraniye'de yer alacak. Söz konusu projeler karma olarak tasarlanacak.



- Merosa Başakşehir Projesi hakkında:
Başakşehir 2. etapta yer alacak proje Başakşehir Towers... Muhtarlığın arkasında inşa edilecek olan projede konut ve ticari alanlar bulunacak. 7 bin metrekarelik arsa alanına sahip projede ilk 2 kat ticari birim, 10 kat konut ve teraslarla 12 kattan meydana gelecek.



- Merosa Bağcılar Projesi hakkında:
180 konuttan meydana gelen Bağcılar Towers projesi 2 blok halinde tasarlanıyor. Blokların zemin katında her iki bloğu birbirine bağlayan alışveriş merkezi yer alıyor. Projede 144 adet 1+1, 36 adet 2+1 daire seçenekleri bulunuyor.



- Merosa Sancaktepe Projesi hakkında:
234 konuttan meydana gelecek Merosa Sancaktepe projesinde 6 blok yer alacak. Alışveriş merkezinin de bulunacağı projenin sosyal alanlarında çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları bulunuyor.



- Merosa Ümraniye Projesi hakkında:
Tek blok olarak tasarlanan Merosa International Tower projesi Ümraniye'de inşa ediliyor. Projede özel helikopter pisti, spor alanarı ve yüzme havuzu bulunuyor.


Tel: 0212 465 44 43
Web: www.merosa.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakeki.com