Kampanyalı Projeler
06 Ağu 2013 12:04 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:32

Merkez Zekeriyaköy’ün bayram kampanyasında dolar kuru 1.80'ne sabitlendi!

Ortadoğu Grup, Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği Merkez Zekeriyaköy'den ev sahibi olmak isteyenler için, bayram kampanyası düzenledi

Merkez Zekeriyaköy’ün bayram kampanyasında dolar kuru 1.80'ne sabitlendi!
Ortadoğu Grup, İstanbul'un insan tabiatına uygun en önemli yaşam alanı Zekeriyaköy'de inşa ettiği Merkez Zekeriyaköy'den ev sahibi olmak isteyenlere bayram fırsatı sunuyor. Bu ayın sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında Merkez Zekeriyaköy'den ev sahibi olmak isteyenler için dolar kuru 1 lira 80 kuruş olarak sabitlendi. Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Merkez Zekeriyaköy'den ev sahibi olmak isteyenlerin dövizdeki dalgalanmadan etkinlenmemesi için bu kararı aldık” dedi. 
 
Mehmet Gür'ün verdiği bilgiye göre Zekeriyaköy'ün ana arter yolları üzerinde inşaatı devam eden Merkez Zekeriyaköy, 25 bin 360 metrekare alanda 106 konuttan oluşuyor. Projede yer alan 2+1 çatı dubleksi daireler 349 bin 250 dolardan ve 3+1 bahçe dubleksi daireler ise 503 bin 250 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
 
Merkez Zekeriyaköy, balkon, teras veya bahçe yaşamını tercih edenler için her biri kendine özgü doğa manzarasıyla bütünleşen farklı konut seçeneklerinden oluşuyor. Projede yer alan 2+1 çatı dubleksi dairelerin büyüklüğü 140 metrekareyken, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin büyüklüğü ise 176 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor.
 
İster tenis oynayın ister golf 
 
Merkez Zekeriyaköy'de mini golf sahası, tenis kortu, basketbol sahası, açık hava fitness alanları, çiçek bahçeleri, pergolalar, açık yüzme havuzları, güneşlenme terasları ve süs havuzları yer alıyor. Açık alanları kadar kapalı sosyal tesisleriyle de iddialı olan Merkez Zekeriyaköy'ün sosyal tesisinde Fitness Club'ın yanı sıra Pilates Salonu, Bilardo Salonu ve Cafe yer alıyor. Projede çocuklar da unutulmadı ve özgürce çocukluklarını yaşayabilmeleri için kış aylarına özel kapalı çocuk oyun odası ile birlikte açık alanda çocuk oyun parklarına, çocuk yüzme havuzuna ve meyve bahçelerine yer verildi.   
 
Evinizden atları izlemek büyük ayrıcalık
 
Merkez Zekeriyaköy'ün en büyük ayrıcalıklarından biri de, projenin sınır komşusu olan Göçmen's Ranch Binicilik Tesisleri. İstanbul'un pek çok bölgesinden at binme keyfini yaşamak isteyenlerin rağbet ettiği binicilik tesisinde, Merkez Zekeriyaköy'de yaşayan aileler çocuklarına at sevgisini aşılarken, binicilikle ilgilenen yetişkinler de at binme keyfini bir adım mesafede doyasıya yaşayabilecek. 
 
Büyükdere Caddesi'ne sadece 11 dakika mesafede
 
Doğa içerisinde sunduğu butik site yaşamıyla dikkat çeken Merkez Zekeriyaköy, komşuluk ilişkilerine uygunluğunun yanı sıra, iş ve sosyal hayatın en yoğun aktığı Maslak, Taksim ve Mecidiyeköy gibi merkezlere yakınlığı ile de öne çıkıyor. Merkez Zekeriyaköy'den çıktıktan sonra Büyükdere – Bahçeköy yolundan 11 dakikada trafiğe takılmadan Büyükdere Caddesi'ne ulaşmak mümkün. Merkez Zekeriyaköy, Maslak'a tam 15 dakika, Mecidiyeköy'e ise sadece 25 dakika uzaklıkta yer alıyor. 
 
 
0212 202 7 111
http://merkezzekeriyakoy.com/