Yurtdışı-Yabancı Yatırım
22 Haz 2014 13:22 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:18

Mekke'deki rezidansa 500 Türk talip!

Mekke’nin en büyük rezidans kulelerinden Hacer Tower’a Türkiye’den rekor talep geldi.

Mekke'deki rezidansa 500 Türk talip!
Merkezi Kuveyt’te bulunan Murabahat Real Estate Solutions (Mresco), Ortadoğu’da ve Türkiye’de gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Kutsal toprakların en büyük otel projelerinden Hacer Tower’ın kiralamasını yürüten Mresco, bir hafta içinde 500’ün üzerinde talep topladı.

Ortadoğu’da ve Türkiye’de gayrimenkul çözümleri sunan Mresco, Mekke’nin en büyük rezidans kulelerinden Hacer Tower’ın uzun dönem kiralamasında Türkiye’den rekor talep topladı. Uzun dönem kiralama sistemiyle sunulan Hacer Tower’a bir haftada 500’ün üzerinde kişi başvurdu.

Yeni yatırımlar yolda

Konuyla ilgili açıklama yapan Mresco Türkiye Genel Müdürü Oya Zingal Dural, Ortaoğu’daki başarılarını Türkiye’ye taşıyacaklarını dile getirdi. Mresco olarak Kuveyt, Suudi arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Mısır gibi birçok ülkede gayrimenkul çözümleri üreten bir firma olarak faaliyet gösterdiklerini belirten Dural, “Ortadoğu’da bugüne dek birçok başarılı projeler gerçekleştirdik. Uluslararası alanda önemli yatırımlar hayata geçirdik” dedi.

Şirket bünyesinde bulunan gayrimenkullerle bulundukları pazarda öncü bir oyuncu olarak konumlandıklarının altını çizen Dural, şunları söyledi:

‘Beklentiyi aştı’

“Yatırımlarımızın önemli bir kısmını da Türkiye’ye yönlendirme kararı aldık. İlk etapta şirketimiz bünyesinde bulunan Hacer Tower’ın süitlerini uzun dönem kiralamaya sunduk ve beklediğimizin üzerinde bir taleple karşılaştık. Bir hafta içinde 500’ü aşkın kişi talepte bulundu. Gelen talepten memnunuz.”

Hacer Tower’ın çalışmalarını sürdürürken Türkiye’de de büyük yatırımlar gerçekleştirdiklerinin altını çizen Dural, “İstanbul merkezli konumlandırdığımız yatırımlarımızı önümüzdeki dönemde tüm detaylarıyla paylaşacağız” diye konuştu.