Konut Haberleri
25 Eyl 2016 14:29 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:41

Meclis tadilatı 1 Ekim'e kadar bitecek

TBMM'nin 26. dönem ikinci yasama yılı çalışmaları, 1 Ekim Cumartesi günü başlayacak. Bu sebeple tadilat çalışmalarına da hız verildi...

Meclis tadilatı 1 Ekim'e kadar bitecek
TBMM'nin 26. dönem ikinci yasama yılı çalışmaları, 1 Ekim Cumartesi günü başlayacak. 20 Ağustos'ta tatile giren TBMM Genel Kurulu, haftaya yeniden mesaisine başlayacak.

1 Ekim Cumartesi günü ilk tören TBMM Atatürk Anıtı'nda yapılacak. Anıta çelenk konulacak, saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı okunacak.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, birleşimi açtıktan sonra sunuş konuşması yapacak. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Genel Kurula takdim edecek ve İstiklal Marşı okunacak. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Genel Kuruluna hitap edecek.

Mecliste başlatılan tadilat çalışmaları da 1 Ekim'e yetişmesi için tüm hızıyla sürüyor.TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM), 15 Temmuz darbe girişiminde saldırıların hedefi olmuş ve bina hasar görmüştü.

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), geçtiğimiz haftalarda ‘Milletin Meclisini Millet Yapar’ sloganıyla meclisi onarmaya talip olduğunu açıkladı. TBMM markalı gayrimenkul geliştiren firmaların bu talebini kabul etmişti...

ETİKETLER
#meclis #meclis bina