Sektörel
15 Eyl 2017 12:47 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:25

Meal Box ev yemeğiyle ofislere giriyor

Türkiye’nin yemek alanındaki en başarılı “start-up” şirketlerinden biri olan Meal Box, evlere sunduğu tek kullanımlık kaplardaki yemek servisini işyerlerine taşıyor.

Meal Box ev yemeğiyle ofislere giriyor
“Küçük ofisler”, “Kurumsal” ve “Bireysel” olmak üzere üç farklı grup ile çalışan kesime de hizmet vermeye başlayan Meal Box, işyerlerindeki öğle yemeği alışkanlıklarını da değiştiriyor.

Türkiye’nin kendi yemeğini satan en büyük internet tabanlı kapıya teslim yemek servisi olan Meal Box, hizmet kategorisine her geçen gün bir yenisini ekliyor.Türkiye’nin yemek alanındaki en başarılı “start-up” şirketlerinden biri olan Meal Box, geliştirdiği yeni hizmetiyle 10-100 kişilik küçük ofislere, 1-10 kişilik bireysel müşterilere ve kurumsal firmalara günlük sıcak öğle yemeği servis ediyor.

ÜÇ ÇEŞİT YEMEK, MAKUL FİYAT

Çalışan kesimin her gün “bugün ne yesem” sorununu 3 çeşit yemek ve ekonomik bir fiyatla çözümleyen Meal Box, servisini tek kullanımlık tasarım kaplarda sıcak olarak yapıyor. 13.50 TL’den başlayan menü fiyatları, kişi sayısı, öğündeki çeşit sayısı ve abonelik süresine göre değişiklik gösteriyor. Meal Box’ın sunduğu ev yemeği lezzetleriyle çalışan kesimin sağlıklı beslenmesi amaçlanıyor.

İŞVEREN DE MUTLU

Meal Box’ın sunduğu hizmet yalnızca çalışan kesimi değil iş dünyasını da büyük bir külfetten kurtarıyor. Yemekhane, mutfak ekipmanı, aşçı, servis elemanı, temizlik ve bulaşık gibi birçok adımı ortadan kaldıran Meal Box, farklı ev yemeği menüleriyle işverene kolaylık sağlıyor.
Usta şeflerin ev yapımı yemeklerden ilham alarak hazırladığı menüler, lezzetleri ve sunumuyla da takdir topluyor.

TABİLDOT DEĞİL MEAL BOX

Meal Box’ın kurucu ortağı ve CEO’su Murat Demirhan, kısa bir süre önce başlattıkları servisin geri dönüşünden hayli memnun. İnsanların artık “tabildot” değil “Meal Box” demeye başladıklarını söyleyen Demirhan, “Kendimizi ofislerin öğle yemek ihtiyacını, mutfak ve personel kullanmadan, bireysel kullan-at yemek kutuları ile etkili şekilde çözmek için yeniden konumlandırdık. Kendi kategorimizin marka ismimizle anılmaya başlaması bizi çok mutlu ediyor” diyor.




ETİKETLER
#yemek #Meal Box