Ofis Projeleri
20 Ara 2013 12:20 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:46

Maslak’ta “Green Good Design” ödüllü proje!

Maslakno1 Ofis Plaza, tüm ülkelerde ün ve geçerlilik kazanmış olan “Green Good Design” ödülünü Türkiye’de kazanan ilk ofis plaza projesi olma özelliğini taşıyor.

Maslak’ta “Green Good Design” ödüllü proje!
Green Good Design ödülü, ABD’de 2009 yılından bu yana daha yaşanılabilir bir çevre için sürdürülebilir tasarımın önemine tüm dünyanın dikkatini çekmeyi amaçlayan, tüm dünyanın önem verdiği çok önemli bir ödüldür. 

Ödüllü projede, görsel iç ve dış dizaynı, her katta açılabilir pencere ve yeşil yürüme alanları ile Hybrid araç parklarının bulunmasının yanı sıra Leed Gold Sertifikasıyla da kendini kanıtladığı üzere, projenin enerji tasarrufu ve doğa dostu oluşu, Maslakno1 ofis plazanın insan hayatına ne kadar önem verdiğini gösteren noktalardan bazılarıdır.

Maslakno1 Ofis Plazanın sunduğu imkanların tümü ise saymakla bitmeyecek kadar çok görünüyor. Maslakno1 ofis plazanın, en önemli özellikleri arasında ana arterlere trafiksiz direkt çıkış imkanı bulunuyor. Maslakno1 projesinin bu önemli imkanları dışında ise geniş tek kat ofis kullanımı, kiralık depo alanları, panoramik asansörleri, fiber optik altyapı ve kesintisiz cctv, VRV iklimlendirme sistemi, %100 jenaratör desteği, 250 araçlık otoparkı, oto yıkama ve vale hizmeti, güvenlik sistemli server odaları, toplantı salonları, mobil sağlık hizmetleri, cafe, restaurant ve kurye hizmeti, uygun bütçelere araç kiralama hizmetleri gibi daha pek çok hizmet ve imkan da projenin içinde yer almaktadır.

Firma sahipleri ve plaza çalışanlarına daha yaşanabilir ve çalışılabilir ortamlar sağlamayı hedefleyen Maslakno1, kiracıları ile 2014 yılının ilk çeyreğinde buluşacak.