Konut Haberleri
09 Şub 2016 16:28 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:03

Masko'da yılın en büyük indirimi yurtdışına taştı

Türkiye’nin en büyük TIR reklam filosuyla ülke genelinde yaptığı tanıtımla dikkatleri üzerine çeken MASKO Mobilya Kenti, bu kez de düzenlediği indirim kampanyasıyla adından söz ettiriyor.

Masko'da yılın en büyük indirimi yurtdışına taştı
Daha önce şehirlerarası çalışan TIR’ları MASKO reklamlarıyla donatarak Türkiye’nin en büyük TIR reklam filosuyla ülke genelinde yaptığı tanıtımla dikkatleri üzerine çeken MASKO Mobilya Kenti, bu kez de düzenlediği indirim kampanyasıyla adından söz ettiriyor. Kampanyanın hedefinde yurtiçi olduğu kadar yurtdışından müşteriler de var.

Yenilikçi tanıtım ataklarıyla dikkat çeken MASKO Mobilya Kenti’ndeki mobilya firmaları, yeni yılda ev ve ofis mobilyalarını yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek. Bünyesinde yer alan mobilya tasarımcıları ve üreticileriyle Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı MASKO Mobilya Kenti, firmalarla tek tek görüşülerek başlatılan indirim kampanyasıyla tüketicilere, mobilya ve yan ürünlerde çok ciddi bir oran sayılabilecek %30’luk indirim sağladı. MASKO Mobilya Kenti, kampanya boyunca yurtdışında yapacağı tanıtımlarla yabancı müşterileri de MASKO’ya getirmek için gereken bağlantıları kurdu.     

Masko bünyesinde yer alan ve kampanyaya katılım gösteren firmalarda geçerli olacak indirim, 29 Şubat tarihine kadar devam edecek. Kampanya süresince tüketiciler, katılımcı firmaların zengin çeşitliliğe sahip, ev, ofis, genç, bebe ve mutfak mobilyalarını indirimli olarak alabilecekler.

Ziyaretçiler özel ring araçlarıyla turluyor

Yılın 365 günü verdiği hizmetle kaliteli ve zengin ürün yelpazesini her gelir grubundan geniş bir tüketici kitlesine ulaştıran MASKO, ziyaretçilerinin MASKO içinde zahmetsizce dolaşmasını da sağlıyor. Yurtdışından getirilen özel ring araçlarıyla MASKO ziyaretçileri, gün boyu kesintisiz olarak devam eden ring sistemiyle rahat ve güvenli bir ortamda alışveriş yapabiliyor. Bünyesindeki 778 mağazayla İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde dev bir mobilya kenti olarak hizmet veren MASKO, ring sistemiyle ziyaretçilerine konforlu alışverişin kapılarını açıyor.