AVM
08 Oca 2014 17:18 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:48

Marka City AVM, otel oluyor!

AVM olarak faaliyet gösteren Marka City’yi tamamen yenileyip 5 yıldızlı bir otel haline getiriyor.

Marka City AVM, otel oluyor!
1988 yılından bu yana turizm ve otelcilik sektöründe bilinen bir marka haline gelen MARINEM HOTEL yonetim kurulu başkanı yatırım yapmaya ve istihdam yaratmaya doymuyor..
İstanbul, Ankara, Antalya ve Bodrum'da otel zincirleri bulunan ünlü işadamı şimdi de  sektörün ve bölgenin ihtiyaçlarını belirleyerek, AVM olarak faaliyet gösteren Marka City’yi tamamen yenileyip 5 yıldızlı bir otel haline getiriyor.
İsadami Kadri Davutoğlu; “Beylikdüzü gerek fuarları gerekse, ticari konum olarak otel gereksinimleri yüksek olan bir bölgedir. Dolayısıyla yatırımlarımızı bu yönde geliştirerek, alışveriş merkezimizi 5 yıldızlı bir kompleks haline dönüştürüyoruz.
Turizm ile ülke ekonomisine katkı sağlamayı kendime bir misyon olarak belirledim. Yatırımlarımın neredeyse tamamı bu yöndedir.” dedi.

Yaklaşık 350 kişiye istihdam sağlayan Marka İş Merkezleri ve MERKAS şirketler grubu, bir yandan da  Tekirdağ Çorlu’da yem ve un fabrikaları, Balıkesir Balya’da değerli maden ve İstanbul Beylikdüzü’nde SAKLIHAN KONAKLARI inşaatlarıyla yoluna devam ediyor.