Konut Haberleri
12 Haz 2014 08:03 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:13

Marinalı villalara rezidans hizmeti

West Wall Marina Villaları’nın yatırımcısı olan Durak Plus Gayrimenkul, projenin rezidans gibi işletilmesi için İspanya merkezli turizm devi Blue Bay Group ile ön anlaşma imzaladı

Marinalı villalara rezidans hizmeti
Yakuplu’da inşaatı tamamlanan West Wall Marina Villaları, Türkiye ve İspanya’dan 3 büyük markayı bir araya getirerek dev bir işbirliğine sahne oldu. 

Yatırımcılığını Durak Plus Gayrimenkul’ün yaptığı ve İstanbul’un marinalı tek villa projesi özelliğine sahip olan West Wall Marina Villaları’nın rezidans konseptinde işletmesi için İspanya merkezli uluslararası turizm devi Blue Bay Group ile ön anlaşma imzalandı. Villaların yabancı pazarlara açılmasını sağlayacak olan anlaşma ile West Wall Marina sakinleri, rezidans hizmetine erişecek.
İspanyol grubun Türk pazarına ilk adımını atmasına zemin hazırlayan işbirliği ile villa sahipleri dilerlerse villalarını kullanmadıkları sezonlarda kira getirisi elde edebilecekler. 645 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılan villaların pazarlamasını ise İstanbul Gayrimenkul
Yatırım gerçekleştirecek.

Durak Plus Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu, işbirliği ile West Wall Marina Villaları’nın, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen misafirleri ağırlayacağını söyledi.
Muşlu, şirket olarak bir süredir West Wall Marina Villaları’nda otel işletim sistemini ve en iyi rezidans hizmetini hayata geçirmek üzere çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Dünyada bu modeli en iyi uygulayan ülkeleri inceledik. Hem kullanıcıya hem de yatırımcıya faydalı olabilecek formüller araştırdık. Araştırmalarımız, İspanya merkezli Blue Bay Group’un otel işletmeciliği alanında dünyanın farklı bölgelerinin en iyisi olduğunu gösterdi” dedi.

Dünyanın gözü İstanbul’da
Blue Bay Group Başkan Yardımcısı Gehad Al Gazaly
de, İstanbul’un dünyanın 1. en popüler turistik yeri olduğunu ifade ederek, “Araplar ve tüm dünya için İstanbul’un önemi büyük. Bu nedenle İstanbul pazarına girmekten ve bunu üst segmente konumlandıracağımız West Wall Marina Villaları ile yapmaktan çok gurur duyuyoruz” diye konuştu.
West Wall Marina Villaları’nın satış ve pazarlamasını üstlenen İstanbul Property Invest Genel Müdürü Dr. Şükrü Akın da bu proje ile birlikte dünyanın en heyecan verici kenti olan İstanbul’un bir kez daha uluslararası alanda konuşulacağını söyledi.

Yeni işbirlikleri gündemde
West Wall Marina Villaları’nın profesyonel bir yönetimle işletileceğini belirten Fırat Muşlu, şunları söyledi:
“Sektörünün en büyüklerinden biri olan Blue Bay Group Türkiye’ye Durak Plus Gayrimenkul ile giriyor. Bu adım markamızı en geniş anlamda, farklı coğrafyalara taşımak adına da etkili bir hamle olacak. Önümüzdeki yıllarda İspanya merkezli uluslararası grup ile yeni projelerde de işbirliği planlıyoruz.”

Özel ödeme planı başlattı
Toplam 50 milyon dolarlık yatırım değeriyle hayata geçirilen West Wall Marina Villaları hemen teslim ediliyor. En küçüğü 353 metrekareden oluşan 64 villanın yer aldığı projede 24 villanın satışı tamamlandı. West Wall sakinlerinin özel avantajlarla yararlanabileceği West İstanbul Marina, karada 300, denizde 600 tekneye her türlü teknik hizmeti yaşatabilecek donanıma sahip. Projenin kampanyasında alıcılara yüzde 25 peşin, 24 ay vade farksız şirket bünyesinde kredilendirerek, yeni bir ödeme planı sunuluyor.