AVM
19 Şub 2014 13:04 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:54

Maltepe Park, yılın Türk alışveriş merkezi seçildi!

ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park, CEE Perakende Gayrimenkul Ödülleri 2013 töreninde "Yılın Türk Alışveriş Merkezi" seçildi.

Maltepe Park, yılın Türk alışveriş merkezi seçildi!
EuropaProperty Dergisi tarafından düzenlenen CEE Perakende Gayrimenkul Ödülleri, Orta ve Doğu Avrupa'daki en seçkin ve başarılı projelere, firmalara, perakendecilere ve şahıslara veriliyor. Bu yıl altıncısı düzenlenen ödül töreni galasında, otuzun üzerinde kategoride aday gösterilen 400 firma ve proje arasından en başarılı olanlar seçildi. Projeler, mimari ve inşaat kalitesine, konumlarına, çevresel ve ticari başarılarına göre değerlendirildi.

ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann, „Bu ödül, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen işin kalitesinin onayıdır.  Yatırımcımız CarrefourSA'ya Alışveriş Merkezi'nin genişletilip modernize edilmesi için yapmış olduğu yatırımdan ötürü bir kez daha teşekkür ediyoruz. ECE ve CarrefourSA Grupları'nın arasında süregelen önemli işbirliğinin sonuçlarını alıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.
2005 yılında açılmış olan Maltepe Park Alışveriş Merkezi'nin kiralanabilir alanı, değişen müşteri profilinin ihtiyaç ve taleplerine cevap verebilmek adına 31.000 m2den 75.000 m2ye genişletilmişti. 5 Eylül 2013 tarihinde büyüyen ve yenilenen yüzü ile misafirlerine kapılarını açan Maltepe Park'ta üç kat üzerinde 250 mağaza, kafe ve restoranlar ile eğlence birimleri yer almaktadır. Maltepe Park'ın konsept planlaması, kiralaması ve yönetimi açılışından bu yana ECE Türkiye tarafından yürütülmektedir.