Magazin
17 Tem 2014 14:53 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:31

Paris'ten bir rekor daha! Aylık 65 bin dolara ev kiraladı!

Paris Hilton, ailesi ve arkadaşlarıyla yazı geçirmek üzere Malibu sahilinde aylık kirası 65 bin dolar olan bir villa kiraladı. Lüks villada manzaralı dört oda, dört banyo, güneşlenme terası ve okuma odası bulunuyor.

Paris'ten bir rekor daha! Aylık 65 bin dolara ev kiraladı!
Dünya sosyetesinin en ünlü isimlerinden Paris Hilton, Malibu'da kiraladığı süper lüks villada rüya gibi bir tatil geçiriyor. Hilton; manzaralı dört odası, dört banyosu, güneşlenme terası ve okuma odası bulunan ev için aylık 65 bin dolar ödüyor. Her odası Pasifik Okyanusu manzaralı olan evin ana banyosundan da okyanustaki dalgalar ve güneşin batışı izlenebiliyor.

Arka bölümünde sörf malzemelerini saklamak ve barbekü yapmak için özel alanlar da bulunan süper lüks evin mutfağı ise özel yapım mermerden oluşuyor. Kızkardeşi Nicky Hilton'ın yanı sıra Christina Milian ve Amber Rose gibi ünlü arkadaşlarını da sık sık evinde ağırlayan Hilton, her hafta sonu bir partiye ev sahipliği yapıyor. 33 yaşındaki Hilton, sörf yaparken çekilmiş fotoğraflarını da Instagram'da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.