Kampanyalı Projeler
30 Eki 2013 15:58 Son Güncelleme: 09 Oca 2019 17:34

Mahal Sancaktepe'de 142 bin liraya daire!

Mahal Sancaktepe'de daire fiyatları 142 bin liradan başlıyor. Projenin kampanyası kapsamında yüzde 1 ön ödeme, düşük taksit ve yüzde 1 KDV avantajları bulunuyor

Mahal Sancaktepe'de 142 bin liraya daire!
Denge Yapı imzalı Mahal Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe bölgesinde yükselmeye devam ediyor. Satışlarını sürdüren projede daire teslimlerinin 2014 yılı içerisinde yapılması planlanıyor.

MAHAL SANCAKTEPE GÖRSELLERİ
 
"Acele etmek yetmez. Koşun" adını taşıyan kampanyasıyla daire sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 ön ödeme, düşük taksit ve yüzde 1 KDV avantajı sunan Mahal Sancaktepe projesinde ödeme planı ayrıntıları şu şekilde;
 
Daire bedelinin yalnızca yüzde birinin ön ödeme olarak alındığı kampanyada, peşinatın geri kalan yüzde 24'lük kısmı vade farkı olmaksızın teslime öteleniyor. Daire bedelinin yüzde 75'lik kısmı için anlaşmalı bankalardan oldukça uygun oranlarda 12-120 ay arasında kullandırılabilen kredi taksitlerinin de teslime kadar olan ilk 14 aylık kısmı düşük tutarlarda olacak şekilde düzenleniyor.
 
Toplam 306 dairenin yer aldığı Mahal Sancaktepe projesi her biri dokuz katlı 6 bloktan oluşuyor. 1+1,2+1 ve 3+1 daire tiplerinin mevcut olduğu projede dairelerin yanı sıra yüzme havuzları, spor alanları, basketbol ve voleybol sahaları gibi çok çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor. Ayrıca proje 7/24 güvenlik hizmeti ve açık/kapalı otopark hizmetine sahip.Mahal Sancaktepe'de yüzde 79'luk alan, açık alan için ayrıldı.
 
Mahal Sancaktepe daire fiyatları
 
Denge Mahal Sancaktepe'de fiyatlar 142 bin liradan başlangıç gösteriyor.
 
Sancaktepe'nin merkezinde inşa edilen Mahal Sancaktepe, Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, Finans Merkezi Atasehir'e 14 dakika ve Boğaziçi Köprüsü'ne 20 dakika uzaklıkta yer alıyor. Mahal Sancaktepe, TEM Otoyolu'nun yanı başında ve TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. 
 
Mahal Sancaktepe satış ofisi 
 
0216 311 66 67
 
http://www.mahalsancaktepe.com
 
Yasegül ÖZDEMİR /Emlakeki.com