Magazin
10 Ağu 2015 12:27 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:04

12 saat çalışmasıyla bilinen Madonna'ya 'yemek, su' hatırlatan asistan!

Birçok ünlü zayıflamak için diyetisyenlerin kapısını aşındırırken, günde 12 saat çalışarak dünya turnesine hazırlanan Madonna, kendisine yemek yiyip su içmeyi hatırlatan özel asistan tuttu.

12 saat çalışmasıyla bilinen Madonna'ya 'yemek, su' hatırlatan asistan!
Pop yıldızı Madonna dünya turnesi için hazırlıkları yoğun bir şekilde sürdürüyor. Fakat ünlü şarkıcı günde 10-12 saat süren sahne provaları sırasında yemek yemeyi unutuyor. Öte yandan 56 yaşındaki şarkıcının "Rebel Heart" isimli turnesinde beklenen performansı vermesi için yeterli enerji alması da gerekiyor. Çalışmalar boyunca açlık hissetmeyen sanatçı farkında olmadan aç kalmaması için ilginç bir yönteme başvurdu: Birçok ünlü, yemek yemeyi sınırlandırmak ve kilo almanın önüne geçmek için diyetisyenlerin ve yaşam koçlarının kapısını aşındırırken, Madonna yemek yemeyi hatırlatacak bir asistan tuttu! Asistan belirli aralıklarla Madonna'nın yanına geliyor ve ona yemek yemesi ve su içmesini hatırlatıyor. Ünlü şarkıcı, "Ona beslenme polisi adını verdim" diyerek yeni düzenini esprili bir şekilde dile getiriyor.

MADONNA FOTOĞRAF GALERİSİ

Asistanın dolgun bir ücret aldığı ve tek işinin yemek yemeyi hatırlatmak olmadığı söyleniyor. Madonna daha önce kilo vermek için sadece organik besinlerden oluşan sıkı bir diyet uygulamıştı. Bu diyette yumurta ve süt dahil hiçbir hayvansal gıda ve beyaz un gibi rafine gıdalar yer almıyordu. Madonna'nın hayranları tarafından sabırsızlıkla beklenen turnesi 9 Eylül'de Kanada'dan başlayacak. Turnenin daha önce ağustos ayında başlaması planlanmış ancak sahne performansında çıkan aksaklıklar nedeniyle ertelenmişti. Madonna, "Hayranlarım zaten biliyor, şovun mükemmel olması gerekiyor. Konser için gerekli her şeyi düşününce daha önce tahmin ettiğimizden daha fazla zaman ihtiyacımız olduğunun farkına vardık. Bu durumun hayranlarımda oluşturabileceği her türlü olumsuzluk için özür diliyorum. Size bu şovumun beklemeye değer olacağına söz veriyorum" açıklamasında bulunmuştu.