Konut Haberleri
01 Ağu 2014 10:58 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:36

Lüks projeye mankenli tanıtım

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde hazırlanan milyon dolarlık villa projesinin tanıtımı için kamera karşısına geçen Arjantinli dünyaca ünlü manken ve top model Sofia Zamolo ve Sloven manken Viktoria Halenoravo, verdikleri pozlarla nefesleri kesti.

Lüks projeye mankenli tanıtım
Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Yalıkavak Mahallesi Tilkicik Mevkii'nde her biri süper lüks villa olarak tasarlanan ve Varlıbaş Holding A.Ş. (VARYAP) tarafından projesi hazırlanan ELEMENTS projesi için Arjantinli dünyaca ünlü model Sofia Zamolo ve Slovakya'nın best modeli Viktoria Halenoravo kamera karşısına geçti. Çekimler, projenin yapılacağı arazi, havuz başı ve Flamm Beach Club'da yapıldı.

ÇEKİMLERİ EFSANE FOTOĞRAFÇILAR YAPTI
Ünlü mankenler, McDonalds, Moschino, Heineken, Armani gibi dünyaca ünlü markalarla çalışan Rocco ve Lola Toscani kardeşlerin kameraları karşısına geçerek iki günde yaklaşık 14 saat poz verdi. Varlıbaş Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Varlıbaş, 37 dönüm arazi üzerinde 1 yılda tamamlanacak proje için "Dünya markası Bodrum'da, yine dünyada ses getirecek bir projenin startını dünyaca ünlü iki mankenin tanıtımı ile verdik. Amacımız sadece Bodrum, Türkiye ve yakın bögeler değil Arjantin, Amerika ve Kanada'dan Japonya'ya kadar olan bölgedeki kaliteli turisti buraya çekmek. Bir yılda tamamlanacak projeye ilgi şimdiden çok büyük" dedi.

40 DERECEDE ÇEKİM YAPTILAR
Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu sıralarda güneş altında süren çekimlerde ünlü mankenler zaman zaman zor anlar yaşadı. Şemsiye ile aşırı sıcaktan korunmaya çalışan mankenlerden Halenoravo, "İlk kez geldiğim Türkiye'yi gerçekten çok sevdim. Burası hayal ettiğimden de güzel. Böyle bir projede yer almaktan ayrıca mutluluk duydum. bugün gerçekten hava çok sıcaktı ama doğanın ve yörenin güzelliği tüm bu sıkıntılarımızı ve yorgunluğumuzu unutturdu" dedi. Arjantinli ünlü manken Zamolo ise "İş için geldiğim Bodrum'un ve koylarının güzelliklerine hayran kaldım. Bu nedenle bir hafta daha tatilimi burada sürdüreceğim. İlk kez geldiğim Türkiye ve Bodrum beni büyüledi, burada bir Türk projesi için çalışmak benim için büyük keyifti" dedi.