Konut Haberleri
21 Ağu 2014 12:28 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:42

Feryal Gülman Los Angeles'dan ev aldı...

Liseyi bitiren Aslan Gülman, Üniversiteyi ABD'de okuyacaktı. Babası Kemal Gülman, "Ben masraflara karışmam" diyerek resti çekti. Annesi Feryal Gülman ise oğlunu okula yazdırıp 350 BiN DOLARA bir de ev aldı...

Feryal Gülman Los Angeles'dan ev aldı...
Liseyi bitiren Aslan Gülman, Üniversiteyi ABD'de okuyacaktı. Babası Kemal Gülman, "Ben masraflara karışmam" diyerek resti çekti. Annesi Feryal Gülman ise oğlunu okula yazdırıp 350 BiN DOLARA bir de ev aldı.

Boşanmaları Hollywood filmlerini aratmayan Kemal Gülman ve Feryal Gülman cephesinde fırtınalar dinmek bilmiyor. Kemal Bey; İsviçre'deki The Tasis School'da öğrenimini tamamlayan oğlu Aslan'ı üniversitede ABD'de okutmak için söz vermişti. Ancak boşanma sürecinde oğluyla arasına kara kedi giren Kemal Gülman, "Ben masraflara karışmam" diyerek desteğini geri çekti. Aslan'ın her anında yanında olan Feryal Gülman ise yaşadığı ekonomik sıkıntıya rağmen oğlunun hayallerini gerçekleştirdi. Aslan için saçını süpürge eden Feryal Hanım, geçtiğimiz hafta soluğu ABD'de aldı. Gülman, hemen okula kayıt işlemlerini yaptırdı.

HEDİYE YAĞMURU

Oğluyla rahat vakit geçirmek isteyen sosyetik güzel, önce Aslan için Los Angeles'ın Santa Monica bölgesinde 350 bin dolara bir ev satın aldı. Daha sonra oğluyla okul alışverişine çıkan Gülman, Aslan'a bir de köpek hediye etti. Gatsby isimli köpeğiyle çok mutlu olan Aslan Gülman'ı annesi Feryal Hanım ABD'de bir an olsun yalnız bırakmıyor.