Ekonomi
21 Haz 2017 11:51 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:14

Limak'tan engelli çocuklara müjde!

Türkiye'nin önde gelen firmalarından Limak Holding, engelli çocuklara hizmet verecek bir okul açmak için İstanbul Valiliği ile protokol imzaladı.

Limak'tan engelli çocuklara müjde!
Yurt içi ve yurt dışında yaptığı dev projelerle adından sıklıkla söz ettiren Limak, sosyal sorumluluk projeleriyle de yakından ilgileniyor. Son olarak Limak Holding’in sosyal sorumluluk projeleri için kurduğu Limak Vakfı, zihinsel ve bedensel engelli çocuklara hizmet verecek olan Gülseren Özdemir Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nu hayata geçirmek için İstanbul Valiliği ile bir protokol imzalandı.

6 AY İÇİNDE HAZIR

Valilik binasında gerçekleştirilen törene, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir de katıldı. Özdemir’in merhum eşini ismini taşıyan okul Küçükçekmece Halkalı’ya yapılacak ve  6 ay içinde tamamlanarak hizmete açılacak. 3 bin metre kare arazi üzerine yapılacak olan okulda 270 öğrenci öğrenim görecek.  

DUYGULANDIRAN KONUŞMA

Nihat Özdemir törende yaptığı konuşmada, eşini erken yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını belirtti ve şöyle devam etti: “Kendisi makine yüksek mühendisi ve öğretim üyesiydi. Eşim Gülseren Özdemir Aydın bir eğitimci ve hayırsever bir insandı. Üniversitede Makina Mühendisliği okuyan tek kız öğrenciydi. Çocuklarımızla birlikte onun ismini hayır işlerinde yaşatmak istiyoruz. Bu okulda bu düşüncenin bir eseri olacaktır. Bu okulda pek çok dezavantajlı ve engelli çocuğumuzun sosyal hayata ve ülkeye kazandırılmasını arzu etmekteyiz.