Röportaj
01 Nis 2018 08:03 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:44

Lens İstanbul'da elini çabuk tutan kazanıyor

Lens Yapı, Anadolu Yakası’nın yükselen yıldızı Kurtköy’ün en büyük markalı konut projesini hayata geçiriyor.

Lens İstanbul'da elini çabuk tutan kazanıyor
SABİHA Gökçen Havalimanı'na yürüme mesafesinde bulunan Kurtköy'ün en büyük markalı konut projesi Lens İstanbul'da, 1162 konut ve 85 adet ticari alan bulunuyor. Aydınoğlu Grup, Renium Yapı, Egal İnşaat, Mah İnşaat’ın ortaklığıyla kurulan Lens Yapı, 1,5 milyar TL’lik yatırım bedeliyle hayata geçirdiği bu iddialı projesinde teslimleri yıl sonunda gerçekleştirecek. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri bulunan Lens İstanbul’da yüzde 10 peşinatla 48 ay vade farksız ödeme planı mevcut. Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu, yüksek prim vadeden projeyle ilgili şöyle konuştu:

YÜZDE 109’LUK DEĞER ARTIŞI

Biz buranın geleceğine inanıyoruz. Bundan 5-6 sene önce 2 bin 500-3 bin lira olan metrekare fiyatları şimdi 5 bin liralara geldi. Burada yüzde 109’lara varan bir değer artışından bahsediyoruz. Projedeki konutlarımızın yüzde 60’ı satılmış durumda. Zaten ticari üniteleri satmıyoruz. Büyük firmalara kiraya verdik. Burası Havalimanından sonraki ilk, aynı zamanda tek ticari parsel. Dükkanların geleceğinin çok parlak olduğuna inanıyoruz. Gerçekten yaşayan bir proje yapıyoruz ve hedefimiz 800 milyon ciro. Bu bölge 3- 5 seneye Yeşilyurt gibi olacak. Önümüzdeki ay Ataşehir’de bir projeye daha başlayacağız.


BÖLGE ÇOK HIZLI GELİŞİYOR

LENS Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Kutlu, Kurtköy Yenişehir’in çok hızlı gelişmekte olan bir bölge olduğunu özellikle vurgulayarak, “FSM’den yeni kuzey otoyoluyla 16 dakikada Sabiha’dasın. Biz de hemen havalimanının yanındayız. Yeni yapılacak havalimanı biraz ters. Sadece geçen yıl buradan 36 milyon insan uçmuş. Bu bölgede zaten 300 bin konut var ve 2 km içerisinde nerden baksan 1 milyon kişi yaşıyor. Buranın bir başka güzelliği ise pilot, hostes, teknopark çalışanı gibi gelir düzeninin hep yüksek insanlar olması. O yüzden giderek gelişen ve büyüyen bu bölgeye inancımız tam” dedi.