Konut Haberleri
20 Kas 2014 14:58 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:10

Lazzoni Hotel Aralık'ta misafirlerini ağırlayacak!

Şehir otelciliğine İstanbul’da yepyeni bir soluk kazandırmayı hedefleyen Lazzoni Hotel, Aralık ayında konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Lazzoni Hotel Aralık'ta misafirlerini ağırlayacak!
Şehir otelciliğine İstanbul’da yepyeni bir soluk kazandırmayı hedefleyen Lazzoni Hotel, Aralık ayında konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Mobilya sektöründe kişiye özel tasarımlarıyla farklı bir yer edinen Lazzoni’nin Yeni Rönesans mimarisiyle inşa ettirdiği 5 yıldızlı oteli Lazzoni Hotel, Aralık ayında misafirleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Sütlüce’de hizmete girecek olan otel, 132 misafir odası, 60 kişi kapasiteli teras barı, 180 kişilik restoranı, 400 kişi kapasiteli toplantı ve banket salonları, 700 metrekare genişliğindeki SPA’sı, 210 metrekarelik kapalı havuz alanı, Türk hamamı, saunası, masaj odaları ve çok daha fazlasıyla misafirlerine beş yıldızlı hizmet verecek. Toplamda 14 bin metrekare iç alanda, dört giriş altı katı, giriş katı ve sekiz misafir odası katıyla hizmete girecek olan Lazzoni Hotel, İstanbul’un yükselen turizm değeri olarak parlamayı hedefliyor.

Otelin farklı damak tatlarına hitap eden restoranı, hem uluslararası mutfakların hem de Türk mutfağının en güzel örneklerini mönüsünde topluyor. Gurme tatlarla kurgulanan Lazzoni mutfağı, Otoriter gurmeler tarafından Türkiye’deki en önemli 10 yabancı şeften biri olarak nitelendiren Andreas Erni’nin tecrübesiyle iddialı lezzetleri bir araya getiriyor.

Merkezi konumu ile yerli ve yabancı misafirlerini memnun edecek

Lazzoni Hotel, turistik, finansal, iş ve eğlence yerlerine eşit uzaklıkta ve merkezi bir lokasyonda konumlanıyor. Karayolu, havayolu veya denizyolu ulaşımı ile şehrin tadına varmak, Lazzoni Hotel’de her zamankinden daha kolay olacak. Otelden 20 dakikadan az bir süre içerisinde, İstanbul’un birçok yerine araba ile ulaşım imkanı sağlanıyor. Konuklara ayrıca şehrin yoğun trafiğine girmeden, Haliç üzerinde seyahat ederek Boğaz’ın tarihi manzarasının keyfini çıkarma ayrıcalığı sunuluyor.
Lazzoni Hotel’in özel bot servisi, İstanbul’un boğaz üzerindeki herhangi bir noktasına maksimum 20 dakikada ulaşma imkanı sağlıyor. Deniz uçağı kalkış ve iniş noktasına 5 dakikalık mesafede yer alan otel, Alaçatı, Bozcaada, Bodrum, Gemlik gibi turistik yerleri görmek isteyen ziyaretçileri için günlük yurtiçi seyahat imkânı da sunuyor.

Sütlüce’den şehir merkezine seyahat, son zamanlarda inşa edilen tüneller ile artık daha kolaylaştığı için Lazzoni Hotel misafirleri, Taksim meydanına 20 dakika içerisinde kolayca ulaşıyor. Şehir merkezine günlük servis imkanı ise Lazzoni’nin ayrıcalıklı hizmetlerinden bir diğerini oluşturuyor.