Ofis Projeleri
07 Ara 2013 10:44 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:44

Lapis Han'a bir ödül daha!

Lapis Han, Londra'da düzenlenen 'Dünyanın En İyileri' yarışmasında 'ofis geliştirme' dalında birincilik ödülü aldı.

Lapis Han'a bir ödül daha!
Dünyanın dört bir yanından, konut ve ticari mülkiyet alanında profesyonellerin yer aldığı International Property Awards, geçtiğimiz akşam Londra’da düzenlenen özel bir gece ile sahiplerini buldu.  Emlak ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin ödüllendirildiği özel gecede, Avrupa Kıtası'nı 'ofis geliştirme' alanında temsil eden Gürallar Lapis Han, yarıştığı alanda birinci seçildi.

Eylül ayında Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından Avrupa’nın ve Türkiye’nin en iyi ofis geliştirme ödülüne layık görülen Gürallar Yapı’nın Lapis Han projesi; Asya Pasifik, Afrika, Birleşik Krallık, Amerika ve Ortadoğu kazananları ile birlikte yarıştığı ‘Dünyanın en iyisi’ dalında da birinciliği kimseye kaptırmadı. Dünyanın alanında en önde gelen 70 gayrimenkul profesyonelinin değerlendirmesi sonucunda sahiplerini bulan ve dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen International Property Awards’ta birincilik ödülü alan Lapis Han projesi, sahip olduğu ayrıcalıklarla tüm dünyayı kendine hayran bıraktı.

Lapis Han’ın birincilik ödülünü almak için sahneye çıkan Gürallar Yapı A.Ş. Genel Müdürü Evrim Karayel, Türk firmalarını uluslararası arenalarda görmenin büyük mutluluk verdiğini söyledi. Karayel, “Alışılagelmişin dışında bir konseptle hayata geçirdiğimiz Lapis Han’ın bu gece bu yarışmadan birincilik ödülü almış olması, doğru bir iş yaptığımızın da en büyük kanıtı. Çalışan dostu çok özel bir mimariye sahip olan Lapis Han’ı empati kurarak şekillendirdik. Çalışanların bir ofisten neler beklediğini detaylıca araştırdık, çalışma ortamlarını nasıl daha keyifli hale getirebiliriz diye düşündük. Sonrasında ortaya; yeşil öğelerin fazla olduğu, cafe ve restaurantların olduğu, sosyal tesisli, kapalı yüzme havuzlu, fitness centerlı, saunalı, masaj ve buhar odalı, kreş ve etüd üniteli gibi modern bireyin gözdesi ve ihtiyacı olan birimler çıktı” dedi. Evrim Karayel, Lapis Han’ın uzun yıllar ofis projelerine örnek teşkil edeceğini sözlerine ekledi.