Ekonomi
21 Tem 2017 15:12 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:18

Kurban fiyatlarına tedbir!

Kurban Bayramı yaklaşırken et ve kurbanlık fiyatları da merak konusu olmaya başladı. Konuyla ilgili açıklama, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba'dan geldi. Fakıbaba, fiyatlar konusunda tedbir alınacağını dile getirdi.

Kurban fiyatlarına tedbir!
Kurban Bayramı yaklaştı ve gözler kurbanlık fiyatlarına çevrildi. Bu bayramda kurban fiyatlarının cep yakacağı haberleri gündeme yansırken konuyla ilgili açıklama Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'dan geldi. 

Et ve kurbanlık hayvan fiyatları konusunda mutlaka tedbir alacaklarını belirten Bakan Fakıbaba, "Mutlaka ve mutlaka (et fiyatları konusunda) önlem almamız gerektiğini biliyoruz'' dedi ve ekledi: '' Hem üreticiyi hem tüketiciyi mutlu etmek devlet, bakanlık ve hükümet olarak bizlerin görevi ama benim bugün Ahmet Fakıbaba olarak ilk günden peşinen bir şey söylemem doğru olmaz. Halkımız her şeyin en güzelini hak ediyor. Biraz zaman istiyoruz ancak bu çok uzun bir süreyi kapsamıyor. Bu konuda mutlaka tedbirlerimizi alacağız ve kısa zamanda halkımıza açıklayacağız. Onun için 'biraz sabır' diyorum. Kurban Bayramı'nda bütün vatandaşlarımızın bütçelerine uygun kurban kesimi yapmaları da hepimizin arzusu"