Konut Haberleri
07 Mar 2015 15:41 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:27

Hülya Avşar villasını ve köşkünü satıyor

Tarabya'da kimsenin bilmediği bir villası olan Hülya Avşar, evini 3 milyon dolara satışa çıkardı. Avşar Kızı'nın Sarıyer'deki bir diğer köşkü de 10 milyon dolara alıcı bekliyor.

Hülya Avşar villasını ve köşkünü satıyor
Sanat dünyasından kazandıklarını gayrimenkule yatıran Hülya Avşar'ın bilinmeyen bir villası daha ortaya çıktı. İstanbul'un gözde bölgeleri İstinye, Tarabya ve Kemer Country'de villaları bulunan Avşar Kızı, yine Tarabya'daki gizli bir evini satışa çıkardı. Ünlü sanatçı, 3 katlı müstakil evine 3 milyon dolar fiyat biçti.


Hülya Avşar'ın Sadettin Saran'la ayrıldıktan sonra boşalttığı ve komşuları yüzünden sıkıntılar yaşadığı Sarıyer'deki tarihi köşkü de halen satışta... Bu köşkü için 10 milyon dolar isteyen Avşar Kızı, yıllardır da bu tarihi evini satamıyor. Bu arada Ayvalık başta olmak üzere Ege Bölgesi'nde de gayrimenkulleri bulunan ünlü sanatçının, Tarabya'daki evinden elde edeceği 3 milyon dolarlık gelirle yurtdışında yatırım yapmayı planladığı konuşuluyor. Londra'da lüks bir dairesi olan Hülya Avşar, burada yeni bir ev satın almayı planlıyor.

Kaynak: Takvim