Ulaşım
28 Mayıs 2014 14:17 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:07

Eyvah! Köprüler yenileniyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde olan Unkapanı ve Galata Köprüleri'nin yenileneceği belirtildi.

Eyvah! Köprüler yenileniyor
Yerel seçim sürecinin tamamlanmasının ardından İstanbul için planlanan projeler teker teker hayata geçiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul’da yer alan Unkapanı Köprüsü ve Galata Köprüsü’nün yenileme ve güçlendirme işinin ihaleye çıkarılacağı belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından yapılacak olan ihalenin 19 Haziran 2014 Perşembe günü saat 10:30’da gerçekleştirileceği açıklandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü birimine ait olan Unkapanı Köprüsü ve Galata Köprüsü’nün yenileme çalışmalarının ardından daha da sağlam bir görünüme kavuşacağı belirtiliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü’ne ait olan köprülerin ihalesinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası N. Nezihi Özmen Mahallesi Keresteciler Sitesi Kasım Sokak No : 62 Kat: 4 Merter / Güngören İstanbul adresinde gerçekleştirileceği belirtildi.

Yer tesliminin 240 iş gününün verildiği Unkapanı ve Galata Köprüleri Yenileme ve Güçlendirme İnşaatı yapım işi açık ihale usulü ile ihale edilecek. Gerçekleştirilecek olan ihalenin ardından ihaleyi alan firma kısa bir süre içerisinde Unkapanı Köprüsü ve Galata Köprüsü’nde çalışmalara başlayarak köprüleri daha modern ve daha güvenli bir hale getirecek.