Konut Haberleri
13 Şub 2017 07:31 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:00

Konutta seferberlik çığ gibi büyüyor!

Geçen hafta hayata geçen konutta faiz ve vade seferberliğine bir çok firma katıldı...

Konutta seferberlik çığ gibi büyüyor!
Emlak Konut GYO’nun başlattığı konutta kampanya seferberliğine özel sektörden de destek geldi. Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) üyelerinin de katıldığı kampanyaya diğer gayrimenkul şirketleri de katıldı ve seferberlik büyüdü. 20 yıl vade ve düşük faizli konut kredisi kampanyasına Rönesans Gayrimenkul Yatırım’dan da destek geldi. İstanbul Maltepe’de hayata geçen Piazza projesinde 240 ay 0.79 vade oranıyla konut sahibi olmak mümkün. 2018 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanan konutların fiyatları 451 bin TL’den başlıyor. Hazırlanan yeni kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ile 60 ay vade farksız, 120 ay yüzde 0.45, 240 ay yüzde 0.79 vade oranları ile konut satışı yapılacak. Buna göre projede peşinatlar 22 bin 550 TL’den, taksitler ise 3 bin 358 TL’den başlıyor.

Sinpaş 12 projesi ile 240 ay vadeli konut satışı kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, Liva, Köyceğiz, İncek Dünyası, Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri  yer alıyor. Projelerde 120 ay için 0.45, 240 ay için 0.82’den başlayan faiz oranları ile ya da Sinpaş bünyesinde 60 veya 100 ay avantajlı ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmak mümkün. Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı’nın İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli’de yer alan projelerinde kampanya kapsamında toplam 2 bin 855 konut uygun vade ve ödeme koşullarıyla sunuluyor.

İstanbul’dan Bursa’ya Konya’ya kadar geliştirdiği “Prestij” serisi ile dikkat çeken Bakyapı, 20 yıl vadeli konut seferberliğine 4 proje ile katılıyor. Bakyapı, yüzde 0.59 vade oranı ile 120 ay, yüzde 0.79 ile 240 ay vade imkânı sunuyor. Kampanya Bursa Prestij Elit, Bursa Prestij Optimum, İstanbul Prestij Park ve Konya Prestij Park projelerinde geçerli olacak ve 31 Mart’a kadar sürecek.

Fuzul Yapı, Olimpa Park ve Vadiyaka projeleri ile kampanyaya dahil oldu. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, “Yüzde 5 peşinatla ilk kez 20 yıl vade ile satılan kampanyaya Olimpa Park ve Vadiyaka projeleri ile katıldık. Orta gelirliler için büyük bir fırsat. Başakşehir’de inşa ettiğimiz Olimpa Park ve Vadiyaka projeleri ile kampanyaya katılarak ekonomiyi ve sektörü hareketlendirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Kampanya seferberliğine Ant Yapı da destek veriyor. Kampanya kapsamında Ant Yapı’nın Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence projeleri için yüzde 20 peşinat ödeyerek daire almak mümkün olacak. 31 Mart’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında ayrıca 60 ay vade seçeneğinde yüzde sıfır faiz, 240 ayda ise yüzde 0.79 faiz oranı ile banka kredisi imkânı sunuluyor.

ETİKETLER
#Emlak Konut