Konut Haberleri
25 Tem 2014 07:08 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:34

Konforlu yaşamın yeni adresi

MESA’nın büyük bir ilgiyle beklenen projesi Çamlıca’da MESA, lansman öncesi ön satışlara başladı. Maksimum bina yüksekliği 3 kat olan projeye ilgi artıyor

Konforlu yaşamın yeni adresi
İNŞAAT sektörünün 45 yıllık köklü ve seçkin markası MESA’nın büyük bir ilgiyle beklenen projesi Çamlıca’da MESA’da; inşaat çalışmaları ile birlikte, fırsat niteliğinde lansman öncesi ön satışları da başladı. İstanbul’un en seçkin yaşam bölgesinde yer alan ve döneminin en özel, en iddialı projeleri arasında öne çıkan Çamlıca’da MESA, 42 bin 500 m2 büyüklüğündeki bir arazi üzerinde yükseliyor. Bölge dokusuna uyumlu yatay olarak tasarlanan proje olan Çamlıca’da MESA, 5 adet müstakil villa ile 20 adet 2 ve 3 katlı konut bloklarından oluşuyor.

Ağustos 2015’te teslim

Villalarda dikkat çeken geniş ve konforlu yaşam alanları, Çamlıca’da MESA’da konutlara da taşındı. 800 m2’lik sosyal tesiste, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, aletli jimnastik, sauna ve çok amaçlı oyun odası gibi birçok unsur, Çamlıca’da MESA sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı. 33.000 m2’lik alan ise tamamen yeşil alana ayrıldı. Elit yaşam olanaklarının sunulduğu Çamlıca’da MESA, 6 bin 900 dolardan başlayan metrekare fiyatları ile satışa çıktı. Çamlıca MESA’da teslim tarihi ise Ağustos 2015 olarak planlandı.