Sektörel
23 Nis 2016 18:47 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:14

Klasik tutkunlarının rallisi

Mercedes-Benz Türk'ün ana sponsorluğunda, klasik otomobillerin boy gösterdiği Mercedes-Benz Bahar Rallisi 2016 başladı.

Klasik tutkunlarının rallisi
Mercedes-Benz Türk'ün ana sponsorluğunda, Klasik Otomobil Kulübü tarafından gerçekleştirilen Mercedes-Benz Bahar Rallisi 2016,  İstanbul'da başladı. Mercedes-Benz'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul Park Pisti'nde  başlayan ve 100'e yakın otomobilin katılımıyla gerçekleşen ralli, otomobil  tutkunlarını bir araya getirdi.             

Ralli, İstanbul ve çevresinde yaklaşık 220 kilometrelik parkurda, 6  özel etapta gerçekleşecek. İstanbul Park, Mercedes-AMG Lounge'dan başlayan bir  parkur üzerinden İzmit'e kadar uzanan ralli, başladığı noktada son bulacak.         

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu  Pazarlama ve Satış Direktörü Şükrü Bekdikhan, geçen yıl Klasik Otomobil Kulübü  ile başlattıkları iş birliğini bu yıl da sürdürmekten son derece mutlu  olduklarını ifade etti.     

Mercedes-Benz Türk olarak ikinci kez rallinin ana sponsorluğunu  üstlenmekten gurur duyduklarını belirten Bekdikhan, "Muhteşem görüntülere sahne  olacak ve hepimize nostalji havasını sonuna kadar hissettirecek Mercedes-Benz  Bahar Rallisi 2016'nın tüm katılımcılara ve izleyicilere keyifli bir gün  yaşatmasını diliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.