Konut Haberleri
01 Ağu 2014 16:14 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:36

Kıvanç aldı gidiyor!

Kıvanç Tatlıtuğ'un Göcek'te 700 bin dolar değerinde bir evi, Gümüşsuyu'nda deniz manzaralı dairesi, Samandıra'da 1,5 milyon değerinde villası, Bağdat Caddesi'nden 3 milyon dolara satın aldığı üç dükkanı var.

Kıvanç aldı gidiyor!
Beylerbeyi'nde bir villada oturan  Kıvanç Tatlıtuğ, Azra Akın'dan ayrılınca, Bebek'te yeni aldığı 2+1 dairesine taşınma kararı aldı. Tatlıtuğ'un Bebek'teki dairesinde tadilat yapılıyor.


Kıvanç Tatlıtuğ Tolga Karel'in oturduğu mahallede 4 ay önce villa kiraladı. Azra Akın'la birlikte oturan Kıvanç Tatlıtuğ, Kasım 2012’de Ulus'tan Beylerbeyi'ne taşındı.


Birkaç hafta önce Paris'ten ev alan Kıvanç Tatlıtuğ'un hevesi; Fransa'nın sözde Ermeni soykırımına karşı sergilediği tutumla kaçtı. Takvim Gazetesi’nin 4 Ocak 2012 tarihli haberine göre; rol aldığı dizi ve tanıtımlar sayesinde son yıllarda yüklü bir kazanç elde eden Kıvanç Tatlıtuğ, birçok ünlü isim gibi yurt dışında ev satın aldı. Yakışıklı oyuncunun tercihi, seneler önce gidip hayran kaldığı Paris oldu. Birkaç hafta önce lüks dairesine kavuşan Kıvanç Tatlıtuğ'un hevesi kursağında kaldı.

Fransız yetkililerin sözde Ermeni soykırımı karşısında sergilediği tavır, ünlü oyuncunun tadını kaçırdı. Bu arada Kıvanç Tatlıtuğ, 2012'ye 'merhaba' demek için de Paris'i seçti. Tatlıtuğ ile uzatmalı sevgilisi Azra Akın, yeni yılı Fransa'nın romantik şehri Paris'te geçirecek. Çift, burada işlerinin yoğunluğundan ötürü sadece 3 gün tatil yapacak.

Şöhret olmadığı dönemde Paris'e giden Kıvanç Tatlıtuğ, şehre hayran kaldı. Rol aldığı diziler sayesinde hatırı sayılır bir para kazanan ünlü oyuncu, yıllar sonra hayran kaldığı Paris'te ev satın aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un yatırımlarını kim yönetiyor?

Kıvanç Tatlıtuğ, 6 Ekim 2011 tarihinde yayımlanan bir röportajda bu soruya şöyle cevap veriyor;


Gayrimenkul yatırımı yaptığınız biliniyor. Başka Nelere yatırım yapıyorsunuz

- Çok şükür üç aşağı beş yukarı bir şeyler kazanıyoruz. Yatırımlarımla babam ilgileniyor. Para konusuyla gerçekten ilgilenmem, anlamam da!”

Muhasebecisi, Kıvanç Tatlıtuğ’un emlak yatırımları için ne diyor?
Kıvanç Tatlıtuğ'dan Çağla Şıkel'e 40 ünlünün defterini tutan Deneteam'in Kurucusu Erdal Doğan, Habertürk Gazetesi’nde 3 Ağustos 2011 tarihinde yayımlanan haberde Tatlıtuğ’un emlak yatırımları için şu ifadeleri kullandı;

“Kıvanç da yüzde 35 diliminde. Kuzey Afrika ve Arap ülkelerindeki sıkıntılar olmasaydı yeni birçok anlaşması olacaktı. (…) Hepsinin bir muhasebecisi var. Ama gelir-gider bilgilerini muhasebeciye getirecek şekilde tutanlar neredeyse hep aileden oluyor. Bu iş için Kıvanç Tatlıtuğ babası Erdem Bey'den yardım alıyor.” 


Habertürk Gazetesi’nde 25 Mart 2011 tarihinde yayımlanan habere göre: İlk parasını 15 yaşında basketbol oynayarak kazandığını söyleyen Tatlıtuğ şu an kazancını nasıl değerlendirdiği yönündeki soruya da “En fazla gayrimenkul sektörüne yatırım yapıyorum. Yatırımlarım sadece Türkiye ile sınırlı değil. Yurtdışında da var' cevabını verdi.

Tatlıtuğ, Bodrum’dan ne satın aldı? Daire mi, villa mı, otel mi?
Sabah Gazetesi’nde Bülent Cankurt’un 14 Nisan 2011 tarihli köşe yazısından öğreniyoruz ki; tam bir Bodrum aşığı olan Kıvanç Tatlıtuğ, Yalıkavak'ta tripleks bir villa satın almış. Müstakil ve sahile iki adım mesafede olan villa için tam 1 milyon lira vermiş...

Yazı şöyle;

“Türkiye'de ve Ortadoğu'da genç kızların kalbini yerinden oynatan Kıvanç Tatlıtuğ'un Bodrum'da 'ev'lendiğini öğrendim! Tam bir Bodrum şığı olan Kıvanç, Yalıkavak'ta tripleks bir villa satın almış. Müstakil ve sahile iki adım mesafede olan villa için tam 1 milyon lira vermiş. Hayranları nedeniyle rahatsız olmamak için lüks siteleri istemeyen Kıvanç, müstakil villasının tapusunu 15 gün önce alıp cebine koymuş. Yakışıklı oyuncu, bu ayın başında Yedigün ile bir yıllık reklam anlaşması imzalamış ve Yedigün'den bu anlaşma için 1 milyon lira aldığı iddia edilmişti. Demek ki, Kıvanç aldığı paraya hiç dokunmadan götürüp Bodrum'a gömmüş!!!”

Çekmeköy´deki lüks bir siteden altlı üstlü iki daire satın alan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, evi dubleks yapmayı planlıyor... Hürriyet Gazetesi’nin 13 Eylül 2010 tarihli haberine göre; son dönemin en popüler erkek oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ dizilerden ve reklam filmlerinden kazandığı parayı emlak yatırımı yaparak değerlendiriyor.

Gümüş dizisiyle adını duyuran Tatlıtuğ Aşk-ı Memnu dizisinde tam anlamıyla bir fenomen oldu. Şöhreti Arap ülkelerinin ardından Bulgaristan´a da sıçrayan yakışıklı oyuncu üç kıtada da sevilen bir oyuncu konumuna gelince kazancıda doğru orantılı olarak arttı.

Diziler dışında reklam filmleri ve çekimlerinden de iyi para kazanan Tatlıtuğ son olarak Mısır´da bir seramik firmasının reklamlarında oynayarak 300 bin dolar kazanmıştı. Tatlıtuğ kazandığı para ile önce Göcek´ten 700 bin TL değerinde bir villa satın aldı. Daha sonra İstanbul Gümüşsuyu´nda deniz manzaralı bir ev satın alan Tatlıtuğ ardından Sinpaş Lagün evlerinden 1 milyon 300 bin TL değerinde lüks bir villa sahibi olmuştu. Genç oyuncu son olarak geçen ay İstanbul Çekmeköy´deki lüks bir siteden iki daire daha satın aldı. 500 bin TL değerindeki dairelerden altlı üstlü iki tane alan Tatlıtuğ evi dubleks yapmayı planlıyor.

Kazandığı paraları gayrimenkule yatıran Kıvanç Tatlıtuğ, Bağdat Caddesi'nde 3 dükkan almak için 3 milyon dolarlık bütçe ayırdı. Vatan Gazetesi’nin 17 Nisan 2010 tarihli haberine göre; Tatlıtuğ şimdi de gözünü İstanbul'un en işlek yerlerinden Bağdat Caddesi'ne dikti. Tatlıtuğ, caddeden 3 tane dükkan almaya karar verdi.

Tatlıtuğ Gayrimenkul'un sahibi olan kardeşi Tugay Tatlıtuğ'a dükkan bakması için talimat veren Kıvanç Tatlıtuğ, bunun için de 3 milyon dolar (yaklaşık 4,5 milyon TL) bütçe ayırdı. Tüm kazancını gayrimenkule yatırarak değerlendiren Tatlıtuğ, aldığı dükkanları kiraya vererek buradan ekstra kazanç elde etmeyi planlıyor. Kıvanç Tatlıtuğ, 3 dükkan aldıktan sonra Beylerbeyi, Çengelköy civarındaki boğaza nazır arsalar ile birikimini değerlendirmeyi düşünüyor. Tatlıtuğ'un yakınlarına “Bu devirde yapılacak en karlı yatırım gayrimenkul. Ben de paramı gece hayatında yemektense geleceğimi garanti altına alıyorum” dediği öğrenildi.

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Sinpaş Lagün'den 1 milyon 300 bin TL'ye villa aldı. Vatan Gazetesi’nin 11 Eylül 2009 tarihli haberine göre;  Tüm kazancını gayrimenkule yatıran Tatlıtuğ, önce Göcek'ten 700 bin TL değerinde bir villa satın aldı. Daha sonra İstanbul Gümüşsuyu'nda deniz manzaralı bir ev alan Tatlıtuğ, son olarak Sinpaş Lagün evlerinden 1 milyon 300 bin TL değerinde lüks bir villa sahibi oldu. Genç oyuncunun, Tatlıtuğ Gayrimenkul'un sahibi ağabeyi Tugay Tatlıtuğ vasıtasıyla satın aldığı evin ilginç bir özelliği var. Bu evler şimdilerde Tatlıtuğ'un rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisinin çekimlerinde kullanılıyor. Dizide bu evde Behlül'ün (Kıvanç Tatlıtuğ) ve amcası Adnan Ziyagil'in (Selçuk Yöntem) baş düşmanı Hilmi Bey (Recep Aktuğ) oturuyor. 5 oda 1 salondan oluşan lüks villa Samandıra mevkiinde bulunuyor.


“Gümüş” dizisindeki Mehmet rolüyle büyük beğeni toplayarak, Ortadoğu'nun Brad Pitt'i olarak gösterilen Kıvanç Tatlıtuğ, Arap dünyasında birbiri ardına reklam teklifleri almıştı. MBC kanalı için çekilen bir parfüm reklamında, Lübnanlı sanatçı Rula Said'in de klibinde oynayan Tatlıtuğ, son olarak Vestel'in Suriye'deki reklam yüzü oldu.

Tatlıtuğ, Arap pazarından kazandığı parayı gayrımenkulle değerlendirdi. Vatan Gazetesi’nin 14 Mart 2009 tarihli haberine göre; emlak danışmanı olan kardeşi Tugay Tatlıtuğ vasıtasıyla Fethiye Göcek'te Park Mira Residence'dan 320 bin euro (yaklaşık 700 bin TL)'ye bir çatı dubleksi aldı. Ünlü oyuncu, Mayıs ayında evine yerleşecek ve yaz tatilini orada geçirecek. 3 oda ve 1 salondan oluşan Tatlıtuğ'un villası 24 saat VIP koruma ve kamera sistemiyle korunuyor.