Konut Haberleri
24 Mayıs 2016 07:50 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:22

Kenan ve Sinem aşkı para basıyor

Geçen hafta dünya evine giren Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinin beyaz eşya reklamında oynayacağı iddia edildi. Çift reklamdan 7 milyon lira kazanacak...

Kenan ve Sinem aşkı para basıyor
Sinem ve Kenan aşkı paraya para demiyor... Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, firmaların gözdesi oldu. Reklam filmlerinde çiçeği burnunda evlileri oynatmak isteyen onlarca firma, bunun için de kesenin ağzını açtı. Dedikodulara göre Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, gelen teklifler arasında bir beyaz eşya markasına 'Evet' dedi. Kenan İmirzalıoğlu'nun 1 buçuk milyon dolar karşılığında geçen yıldan itibaren reklamlarında oynadığı Vestel'le el sıkışan ikili için 'evli çift' senaryosu yazıldı.


Reklam filminin ilk kısmı geçtiğimiz günlerde yayına girdi. Kenan İmirzalıoğlu, parmağına evlilik alyansını takıp 'değişim' temasıyla mutfağa girip yemek yaptı. Çiçeği burnunda damadın bir süre yayında kalacak reklam filminden sonra Sinem Kobal'ın oynadığı reklam filmi yayına girecek. Senaryosu gizli tutulan reklam için çiftin, 7 milyon lira aldığı dedikodular arasında... Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'ndan önce de Beren Saat ile Kenan Doğulu, yine bir beyaz eşya markası olan Arçelik'in reklamlarında boy göstermişti. İkilinin o dönem 4 milyon lira aldığı iddia edilmişti.

Firmaların gözdesi haline gelen ünlü çiftin, birlikte rol alacağı ilk reklamdan 7 milyon lira alacağı iddia edildi...

Beren Saat ve Kenan Doğulu da, evlendikten kısa bir süre sonra Arçelik'in reklamlarında rol almıştı. Ünlü çiftin reklam anlaşması için de 4 milyon lira aldığı konuşulmuştu... (Takvim)