Emlak Konut
10 Haz 2014 10:49 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:12

Kayaşehir Anacadde dükkanlarında şok!

Kayaşehir Anacadde dükkanlarına büyük ilgi. Toplam 54 milyon lira muhammen bedelli ticari projenin yüzde sekseni 1 saatte satıldı...

Kayaşehir Anacadde dükkanlarında şok!
Emlak Konut GYO ile Makro İnşaat-Akyapı Ortak Girişimi tarafından Kayaşehir’in en işlek caddesinde hayata geçirilen Kayaşehir Anacadde, açık artırmayla satışa sunuldu. Yoğun ilgi gören açık artırmada 63 adet cadde girişli dükkânın, yüzde 80’i bir saatte satıldı.

Emlak Konut GYO güvencesinde Makro İnşaat-Ak Yapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen ve 63 dükkandan oluşan Kayaşehir Anacadde açık artırmayla satışa çıktı. Yoğun ilgi gören açık artırma özellikle bazı dükkanlar için büyük bir rekabete sahne oldu.

Toplam 54 milyon lira muhammen bedelli “Anacadde” dükkanlarının yüzde 80’i bir saatte satıldı. Dünyanın en büyük uydu kentlerinden Kayaşehir’in en geniş ve en işlek ana caddesindeki dükkanlar, bölgede devletin temelini attığı ve kısa sürede tamamlanacak dev projelerle cazibe odağı haline geldi. İki yıl önce hayatın başladığı ve 1 milyon nüfus hedefi konulan bölgenin, sekiz ihtisas hastanesine sahip Sağlık Kent ve yılda 1,5 milyon yolcu ağırlayacak yeni havalimanı ile çok daha fazla yerleşime muhatap olması bekleniyor.

Cazibe merkezi Başakşehir
Makro İnşaat-Ak Yapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, yatırımcının doğru projelere ve güven duyduğu müteşebbislere ilgisinin her zaman yüksek olduğunu, “Anacadde” dükkanlarının yüzde 80’inin satıldığını söyledi. Ercan Uyan, “Türkiye hedeflerine doğru hızla ilerliyor. Bu çerçevede İstanbul dünyanın, Başakşehir ve Kayaşehir de İstanbul’un cazibe merkezi. Kayaşehir Anacadde’nin gördüğü ilgi bunu doğruluyor” dedi.