Konut Haberleri
02 Mayıs 2015 20:20 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:37

Kasımpaşa'da dönüşüm başlıyor

Piyalepaşa Bulvarı, Fişekhane Deresi Caddesi, Tahtakadı Sokağı ile Bahriye Caddesi'ni kapsayan Kasımpaşa Kentsel Dönüşüm projesi ile bölgenin çehresi ve imajı değişecek..

Kasımpaşa'da dönüşüm başlıyor
İstanbul Kasımpaşa'nın çehresini değiştirecek olan kentsel dönüşüm projesi kapsamında konut, ticaret ve sosyal donatı alanları oluşturulacak. Kentsel dönüşüm sonrasında bölgede Piyalepaşa Bulvarı, Fişekhane Deresi Caddesi, Tahtakadı Sokağı ile Bahriye Caddesi'nin bir kısmını kapsayan yaklaşık 55 bin metrekarelik alanda uygulanacak dönüşüm sonrasında bölge tarihi bir kimliğe kavuşarak İstanbul'un en gözde semtleri arasında yer alacak.

Kasımpaşa'nın gelişmesine katkı sağlayacakolan projeyi tanıtan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kasımpaşa'nın dönüşüm ile merkez, konaklama, alış-veriş ve eğlence birimleriyle ilçenin kalbinin attığı bir yer olacağını ayrıca proje kapsamında yapılacak olan 2500 araçlık otopark ile bölgenin en önemli sorunu  olan park sorununun da ortadan kaldırılacağını söyledi.

Kasımpaşa'nın geleceğin en gözde İstanbul merkezlerinden birisi unvanını alacağını da belirten Demircan, sağlıklı, modern ve estetijk yapılara kavuşacak bölgenin imajının da tamamen değişeceğini ifade etti.