Konut Haberleri
31 Eki 2017 13:22 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:31

Kasımda lansman fırsatları devam ediyor!

Gayrimenkul sektöründe lansman fırsatları hız kesmeden devam ediyor. Firmalar, kasım ayı içerisinde 3 yeni projeyi satışa çıkaracak. İşte o projeler...

Kasımda lansman fırsatları devam ediyor!
Lansman rüzgarı kasım ayında da sürüyor. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden inşaat firmaları 3 yeni projeyi satışa çıkarıyor.

1-Sinpaş Metrolife




Sinpaş imzası taşıyan Metrolife, 544 daire ve 10 bin metrekarelik ticaret alandan oluşuyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Metrolife İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe'de yer alıyor. Metrolife Sancaktepe projesinde, yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanı, otopark bulunuyor.

2-Yapıen Bostancı Deluxe



15 katlı tek blok halinde yükselen Bostancı Deluxe projesinde 1+1 dubleks, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daireler bulunuyor. Mart 2018'de teslim edilecek projede metrekare birim fiyatı 7 bin 500 TL'den başlıyor. İstanbul Anadolu yakası Bostancı'da yer alan projeden yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

3-Polatyol Eston Şehir yeni etap



Polat Yol, Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden biri olacak olan Eston Şehir’deki yeni projesini 14 Kasım'da satışa çıkaracak. Şehrin karmaşasından uzak, yeşillikler içerisinde, doğa ile iç içe, bahçeli bir hayat sunan projenin detayları önümüzdeki günlerde belli olacak.
ETİKETLER
#konut #ev #proje #lansman