Konut Haberleri
02 Eki 2014 17:18 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:56

Karmir Life ile Kayseri’de villa konforunda ev fırsatı

Kayseri'de, villa konforunda daire planları ile yükselen Karmir Life'ta satışlar devam ediyor. Projedeki konutlar, kişiye özel ödeme planları ile aylık 2 bin Euro ödeme seçenekleri ile satılıyor.

Karmir Life ile Kayseri’de villa konforunda ev fırsatı
Karmir Yapı'nın Kayseri'de hayata geçirdiği Karmir Life'ta daire sahibi olmak isteyenlere özel ödeme sistemi sayesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Sistemle birlikte ödeme seçenekleri ve ödeme planı, daire sahibi olmak isteyenle birlikte oluşturuluyor ve böylece çok daha uygun şartlarda ev sahibi olma imkanı sağlanıyor.

Taksitsiz ara ödeme seçenekleri sunuluyor

"Karmir Life Ödeme Sistemi" sayesinde projede arzu edene 30 ay vadeli aylık 2 bin Euro ödeme seçeneği, arzu edene peşin ödeme indirimi, arzu edene de taksitsiz ara ödemeler gibi farklı seçenekler sunuluyor. Böylece ev sahibi olmak isteyenler, kendi ödeme koşullarına en uygun olacak şekilde hayallerini gerçekleştirebiliyor. Karmir Yapı’nın Halkla İlişkiler Müdürü Eda Murat, firmanın kuruluş amacını, insani gereksinimlerin ticari beklentilerden çok daha üstün tutulduğu projelerin hayata geçirilmesi olarak özetledi. Murat, "Kişiye özel ödeme sistemimizin yanı sıra yeni ödeme planları oluşturduk. Böylece kişilerin kendilerine uygun ödeme seçeneğini tercih ederek ekonomik olarak zorlanmamasını sağlıyoruz" dedi.

Teslimler Mayıs 2015'te

Kayseri Melikgazi'de, 7 bin 100 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen Karmir Life'ın yüzde 85'i yeşil alandan meydana geliyor. Projede 700 metrekare genişliğe sahip yapay gölet, yürüyüş parkurları, açık toplantı alanları, çocuk parkları, spor alanları gibi sosyal donatılarla her daireye iki araçlık kapalı ve açık otopark alanı sunuluyor. Ayrıca projede teslimlerin de 2015 yılının Mayıs alında yapılacağı ifade ediliyor.

Fiyatlar 190 bin Euro'dan başlıyor

Tamamı 240 metrekare genişliğe sahip 4 oda 1 salon dairelerin sıralandığı projede toplam 40 konut yer alıyor. Fiyatların 190 bin Euro ile 210 bin Euro arasında değiştiği Karmir Life'ın satış ofisi, Melikgazi, Germir Mahallesi, 425/1. Sokak, numara 45'te yer alıyor.