Sektörel
16 Kas 2015 10:10 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:46

İzmir'e organik ürünler için pazaryeri yapılacak

İzmir Buca'da Kaynarlar'a Organik Pazaryeri kuruyor

İzmir'e organik ürünler için pazaryeri yapılacak
Buca Belediyesi doğası ve eşsiz manzarasının yanı sıra yetiştirdiği organik ürünleri ile İzmirlilerin gözde mekanı olan Kaynaklar’a Organik Pazaryeri kuruyor. Kaynaklar köyü halkının istekleri doğrultusunda İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen çalışmalarda sona yaklaşıldı.



ORGANİK ÜRÜNLER SERGİLENECEK

Buca Belediyesi’ne ait 460 metrekare alanda hızla devam eden çalışmaların ardından Kaynaklar köyü halkı, ev ve bahçelerinde yetiştirdiği organik ürünler ile el emeklerini sergileyip, aile ekonomilerine katkı sağlayabilecekleri Organik Pazarı’na kavuşacak.

460 METREKARE ALANDA İNŞA EDİLİYOR

Buca Belediyesi’ne ait 460 metrekare alanda Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen çalışmaların ardından Kaynaklar köyü halkı hem Organik Pazarı’na hem de düğün ve nişan gibi organizasyonları yapabilecekleri kapalı bir alana kavuşacak.

KAPALII ALAN İHTİYACI KARŞILANACAK

Çalışmaların hızla devam ettiği ve çok kısa bir süre sonra hizmete açılması beklenen Organik Pazaryeri, aynı zamanda köy halkının düğün ve nişan gibi organizasyonlarını yapabileceği kapalı alan ihtiyacını da karşılamış olacak.