Dekorasyon
17 Nis 2014 07:38 Son Güncelleme: 09 Oca 2019 18:25

İtalya’da Türk mobilyası rüzgarı esti

Türkiye Mobilya Sanayicileri dünyanın en prestijli mobilya fuarı I Solani’de yerini aldı

İtalya’da Türk mobilyası rüzgarı esti
Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) üyeleri, 8-13 Nisan 2014 tarihleri arasında,  İtalya Milano 'da dünyanın en önemli uluslararası mobilya fuarı olan “I Saloni”  ile hem Avrupa hem de uzak coğrafyalardaki ülkelerle bir araya geldi. Fuar Türk mobilyasını en iyi şekilde tanıtmanın yanı sıra, diğer ülkelerle de ticari bağlantılar kurularak iş birliklerinin artırılmasına katkı sağladı. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) 8-13 Nisan 2014 tarihlerinde İtalya'da; mobilya, mobilya aksesuarları, mutfak ve banyo mobilyaları fuarı konusunda en önemli ve en kapsamlı fuar olan I Solani'de yerini aldı. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği MOSDER üyesi 6 firmanın katılım sağladığı fuarda, MOSDER Genel Sekreteri Abdullah Tuğlu'nun Türk mobilya sektörünü anlattığı sunumu ilgiyle izlendi.

Dünya'nın birçok ülkesinden katılımın gerçekleştiği fuar, Türk mobilyasının geniş alanda tanıtılma fırsatının yanında, yeni ticari ilişkilerin de gelişmesine olanak sağladı. Fuar, Ocak ayında gerçekleşen İSMOB ve Mart ayında gerçekleşen CIFF Guangzhou Fuarı'ndan sonra dünya mobilya sektörünü bir kez daha bir araya getirdi. Arka arkaya gerçekleşen, dünyanın en önemli ve en büyük mobilya fuarları olarak kabul edilen büyük bu fuarlar sayesinde dünyanın birçok ülkesinden mobilya sanayicisi, Türk mobilya stilini ve kalitesinin tanınmasına katkı sağlıyor.

I Saloni Fuarı'na katılan MOSDER üyesi firmalar; Alfemo, Kilim Mobilya, İşbir Yatak, NDesign, Bellona ve Casa Mobilya'dır.