İşte Türkiye'de evi olan dünya yıldızları!

Son dönemde yabancıların Türkiye’deki konut yatırımları oldukça artış gösterdi.Dünya yıldızları da Türkiye'den ev alıyor...

İşte Türkiye'de evi olan dünya yıldızları! - Sayfa 1

Son dönemde yabancıların Türkiye’deki konut yatırımları oldukça artış gösterdi.Dünya yıldızları da Türkiye'den ev alıyor...

18
İşte Türkiye'de evi olan dünya yıldızları! - Sayfa 2

Jennifer Lopez Gayrimenkul yatırımı için Türkiye’yi seçen ünlüler arasında Jennifer Lopez var. Türkiye’de verdiği her konser sırasında özellikle İstanbul’a olan hayranlığını dile getiren Jennifer Lopez, 2012 yılında İstanbul Ataşehir’de bir ev satın aldı.

28
İşte Türkiye'de evi olan dünya yıldızları! - Sayfa 3

Angelina Jolie – Brad Pitt Dünyanın en ünlü çiftlerinden iken, ne yazık ki son dönemde boşanmak üzere olan Angelina Jolie ve Brad Pitt’in de Türkiye’de gayrimenkul yatırımları bulunuyor. Ege kıyılarında vakit geçirmeyi çok sevdikleri bilinen Jolie ve Pitt, bu yatırım tercihlerini İzmir yakınındaki Urla’dan yana kullanmışlar. Çiftin burada 2.6 milyon dolara satın aldığı çok gösterişli bir konağı mevcut. Bakalım, boşanma davasından sonra bu konak kimin olacak?

38
İşte Türkiye'de evi olan dünya yıldızları! - Sayfa 4

Wesley Sneijder Dünyanın en ünlü futbolcularından olan Wesley Sneijder de Türkiye’nin nadide güzelliklerini farkına varan ünlülerden biri. Sneijder de Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmış ve tercihini de İstanbul Beşiktaş’taki Maçka Residence’dan yana kullanmış.

48