Konut Haberleri
26 Şub 2017 13:05 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:01

İstanbul Üniversitesi'nden kiralık baz istasyonu!

İstanbul Üniversitesi, Beyazıt ve Avcılar'da baz istasyonu kiralama işini ihaleye çıkarıyor...

İstanbul Üniversitesi'nden kiralık baz istasyonu!
İstanbul Üniversitesi, Beyazıt ve Avcılar kampüslerinde baz istasyyonu alanı kiralama işini ihaleye çıkarıyor. 3 senelik kiralama ihalesi açık teklif usulü ile yapılacak.

Tahmini bedeli 75 bin TL olarak belirlenen kiralama ihalesi 1 Mart tarihinde İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İhale Salonu'nda yapılacak.

İHALE İLANI

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI
Kiralık baz istasyonu alanı

İLAN
İŞİN ADI YERLEŞKE ADI KAPLADIĞI ALAN İŞİN SÜRESİ TAHMİNİ BEDELİ GEÇİCİ TEMİNATI
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNE BAĞLI BEYAZIT VE AVCILAR YERLEŞKELERİNE BAZ İSTASYONU ALANI KİRALAMA İŞİ
BEYAZIT YERLEŞKESİ 15 M² 3 YIL 75.000,00-TL 2.250,00-TL
AVCILAR YERLEŞKESİ 15 M² 3 YIL 75.000,00-TL 2.250,00-TL
*** Yukarıda bilgileri verilen İstanbul Üniversitesine Bağlı Beyazıt ve Avcılar Yerleşkelerinde Baz İstasyonu Alanı Kiraya Verilmesi İşi (3 Yıllık) 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereğince "AÇIK TEKLİF USULÜ" ile ihale edilecektir.
1- İDARENİN;
* Adresi: İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Beyazıt-Fatih/İSTANBUL
* Telefon: 0212 440 00 00
* Fax: 0212 440 00 32
* Elektronik Posta Adresi: maliisler@istanbul.edu.tr
2- İHALE KONUSU İŞİN;
* Niteliği: İstanbul Üniversitesine Bağlı Beyazıt ve Avcılar Yerleşkelerinde Baz İstasyonu Alanı Kiralanması İşi. (3 Yıllık)
* Yapılacağı Yer: Beyazıt ve Avcılar Yerleşkeleri
* İşin Süresi: 3 Yıl
* Tahmini Bedeli: 75.000,00-TL
* Geçici Teminat Miktarı: 2.250,00-TL
* Her bir Baz İstasyonu için kapladığı alan 15 M² dir. (Kiralanan Alan Dışına Kesinlikle Çıkılmayacaktır.)
3- İHALENİN;
* Yapılacağı Yer: İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İhale Salonu
* Tarihi ve Saati: 01/03/2017 tarihi Çarşamba Günü Saat 11:00'de
4- İHALEYE KATILABİLME ŞARTLARI VE İSTENİLEN BELGELER
A- Yukarıda özelliği belirtilen taşınmazın kiralama ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereğince AÇIK TEKLİF USULÜ ile İstanbul Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İhale Odasında toplanacak komisyon huzurunda yapılacaktır.
B- Şartname ve ekleri İdaremizde bedelsiz olarak görülebilir.
C- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ihale saatine kadar;
• Geçici teminatı; (Tedavüldeki Türk Parası, Bankalar ve Özel Finans Kurumlarının verecekleri süresiz teminat mektupları, Hazine Müşteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeler. (Nominal bedele faiz dahil edilerek ihraç edilmiş ise bu işlemlerde anaparaya tekabül eden satış değerleri esas alınır.)
• Yasal yerleşim yerini gösterir belgeyi,
• Tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri,
• Gerçek kişilerin T.C. kimlik numarasını, tüzel kişilerin ise Vergi Kimlik numarasını bildirmeleri,
• Tüzel Kişilerin, yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak, idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayii odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri;
• İlk ilan tarihinden sonra alınacak adli sicil kaydı olmadığına dair belgeyi;

5- İhaleye katılacakların şartnameyi satın almaları zorunludur. Şartname bedeli 100,00-TL olup, şartnameyi almak isteyenlerin bu bedeli İstanbul Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı veznesine ya da İstanbul Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının T. Halk Bankası A. Ş. Beyazıt Şubesinde bulunan TR30 0001 2009 8200 0006 2002 65 Iban nolu hesabına yatırdığına dair belgenin ihale saatinden önce verilmesi gerekmektedir.

6- Kiralanan yere ilişkin düzenlenen şartnamede (varsa) belirtilen iş tecrübesine dair ilgili ticaret ve/veya sanayi odası, meslek odaları veya belediye gibi kamu kurum ve kuruluşları yada kendilerine kamu görevi verilmiş tüzel kişiliğe sahip kuruluşlardan alınmış belgenin ihale saatinden önce sunulması gerekmektedir.

7- Posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. Maddesine uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce komisyona ulaşması şarttır. Sonradan komisyona ulaşan teklifler kabul edilmeyecektir.

8- Postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı idare veya komisyon herhangi bir sorumluluk kabul etmez.

9- İhaleye katılamayacak olanlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun değişik 6. maddesinde yazılı kimseler doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar. Bu yasağa rağmen ihaleye girenin üzerine ihale yapılmış ise, ihale bozularak geçici teminatı, sözleşme yapılmışsa bozularak kesin teminatı gelir kaydedilir.

10- İhaleye iştirak edenler kira şartnamesi genel hükümler ve özel hükümlere ait tüm maddelerini önceden okumuş ve kabullenmiş sayılır.

11- Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

EMLAKEKİ.COM ÖZEL HABER