Ekonomi
14 Kas 2016 16:40 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:49

Isparta'da 600 kişilik işe 3 bin kişi başvurdu

Isparta Şehir Hastanesi'nde işe alınacak 600 personel için 3 bin kişi başvurdu. Vatandaşlar, İŞKUR'un önünde uzun kuyruklar oluşturdu..

Isparta'da 600 kişilik işe 3 bin kişi başvurdu
Isparta Kamu Hastaneleri Birliği bünyesinde faaliyet  gösterecek Şehir Hastanesine 600 personel alımı için 3 binden fazla kişi  başvuruda bulundu.

Ocak ayında hizmete girmesi planlanan 755 yataklı Şehir Hastanesinde  hasta bakıcı, resepsiyon ve temizlik görevlisi gibi alanlarda çalışacak 600  personelin alımı için yüklenici firma ilana çıktı.


İŞKUR Isparta İl Müdürlüğü aracılığıyla çıkılan ilana, 3 binden fazla  kişi başvurdu. Mülakat için müdürlüğe gelen başvuru sahipleri, burada uzun  kuyruklar oluşturdu.

Gazetecilere açıklamada bulunan İŞKUR İl Müdürü Hüseyin Ergin, Şehir  Hastanesinde 600, okullarda 43, Süleyman Demirel Üniversitesi park bahçelerinde  ise 80 kişinin görevlendirilecek olması nedeniyle duyuru yapıldığını söyledi.

İlanlara yoğun talep olduğunu belirten Ergin, "Bu kadar uzun kuyruğun  oluşmasında, hastanenin kamusal yönünün olması ağır basıyor. Aslında  başvuranların birçoğu işi olan kimseler. Ancak daha iyi şartlarda çalışmak  isteyenler başvuruda bulundu. O bakımdan bu yoğunluğun olması normal." dedi.
ETİKETLER
#işkur #Isparta # iş