Konut Haberleri
29 Eyl 2016 15:37 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:42

İş dünyasının yükselen değeri: İstanbul Ticaret Sarayı

Saray Grup’un Giyimkent’te hayata geçirdiği İstanbul Ticaret Sarayı’nda kiralamaların yüzde 70’i tamamlandı. Metrekaresi 25 TL’den başlayan kiralık ofislerin yer aldığı İstanbul Ticaret Sarayı, merkezi iş alanlarına yakınlığı ve ulaşımı kolay lokasyonuyla dikkat çekiyor.

İş dünyasının yükselen değeri: İstanbul Ticaret Sarayı
Saray Grup tarafından, iş dünyasının yeni merkezinde yer almak isteyenler için özel olarak tasarlanan İstanbul Ticaret Sarayı’nda kiralamalar hızla devam ediyor. Özgün mimarisi ve teknolojik donanımın sağladığı konforun yanı sıra, ticari kuruluşların buluşma noktası olan ve hızla gelişen özel lokasyonuyla dikkat çekiyor. 


Metrekaresi 25 TL’den başlayan kiralık ofislerin yer aldığı İstanbul Ticaret Sarayı, tekstilden inşaata, sanayiden muhasebeye, ilaçtan elektriğe pek çok sektöre ev sahipliği yapıyor. Kiralık ofislerde çok sayıda büyüklük seçenekleri sunan İstanbul Ticaret Sarayı’nda, 23 metrekarelik bir ofis alanı mümkün olabildiği gibi, kurumların ihtiyacına göre yan yana ofisler birleştirilerek kullanım alanı yüzlerce metrekareye de ulaşabiliyor. “komple kat” seçeneğini de sunulabiliyor.

A Sınıfı ofis kompleksi olan İstanbul Ticaret Sarayı, 663 ofis, 3 katlı kapalı otopark ve sosyal yaşam alanlarına da sahip. Tüm bunların yanı sıra, İstanbul Ticaret Sarayı, 7/24 güvenlik ile birlikte A plus hizmet sunuyor.


TEM ve metronun yanı başında
İstanbul Ticaret Sarayı’nın en önemli avantajı ise bulunduğu konum. İstanbul’un merkezi iş alanlarına yakınlığıyla bilinen Giyimkent’te yer alan kompleks, TEM Otoyolu, Atatürk Havalimanı ve FSM Köprüsü’ne yakınlığı ile dikkat çekiyor. 2017 yılında tamamlanacak Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hattı üzerinde bulunan Tekstilkent istasyonu ise merkeze ulaşım kolaylığını daha da artıracak.

Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici: “İstanbul çok hızlı büyüyen, gelişen ve nüfusu artan bir şehir. Yaşamın bu kadar hızlı geliştiği ve dört yana serpildiği bir şehirde, artık tek bir şehir merkezi olduğunu iddia etmek de pek mümkün görünmüyor. Özellikle son birkaç yıldır şehir, Bahçelievler, Esenler, Güneşli taraflarına doğru bir kayma gösteriyor. Dolayısıyla, ticaretin yeni merkezleri de bu bölgede yükseliyor. Avrupa yakasının önemli ticaret merkezlerinden biri olan “Giyimkent” içerisine yaptığımız “İstanbul Ticaret Sarayı” da gerek lokasyonu, gerekse ayrıcalıklı mimari yapısı ile ticari hayatta yer almak isteyen şirketlerin yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.