Konut Haberleri
17 Ağu 2018 12:34 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:56

'İnşaat sektöründe sabit kur işlemeli'

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, döviz fiyatlarında yaşanan artış sonrası değerlendirmelerde bulundu.

'İnşaat sektöründe sabit kur işlemeli'
Sabit kur sabit fiyat politikasının Türkiye ekonomisine geri dönüşlerinin pozitif yönde olacağını kaydeden İlhan Erdal şu açıklamalarda bulundu:

“İçinde bulunduğumuz süreç, Türkiye ekonomisi için iyi değerlendirilmelidir. Biz yatırımcılar üzerimize düşen görevi yerine getirerek elimizi taşın altına koymalıyız. Sabit kur sabit fiyat politikasını benimseyerek çarkların hızlanmasını sağlamalıyız. Hayata geçirmiş olduğumuz ya da geçireceğimiz projelerde fiyat artışına gitmeyerek vatandaşlarımıza yatırım için uygun zemini hazırlamalıyız. Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı olarak biz de noktadan hareketle hayata geçirdiğimiz DURU Beytepe projemizde fiyat politikamızda artışa gitmeyeceğiz.”

15 Eylül fırsatını kaçırmayın

Hazırladıkları ve hayata geçirdikleri kampanyalar ile inşaat sektörüne hareket ve canlılık getirmeyi amaçladıklarını belirten İlhan Erdal “DURU Beytepe projemizde hayata geçirdiğimiz peşin alımlarda yüzde 20 indirim kampanyamıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bunun yanı sıra sunmuş olduğumuz 50 ay vade ve 120 aya yaymış olduğumuz 0,98 faiz oranı ile kaliteli, konforlu, doğanın içinde bir yaşama adım atıyorsunuz. Kampanyalarımız 15 Eylül’e kadar devam edecek” dedi.