Konut Haberleri
21 Nis 2014 15:18 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:58

İncek Prestij’in lansmanına ünlülerden ilgi!

Ünlü oyuncular Vatan Şaşmaz ve Tuğba Melis Türk ile manken Ebru Öztürk’ün de katılımıyla İncek Prestij'in lansmanına, Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi.

İncek Prestij’in lansmanına ünlülerden ilgi!
Projeyi hayata geçiren Fırat-Dema ortaklığının CEO'su  İsmail Mert Fırat: ‘'Kaliteyi ulaşılabilir fiyatlarla sunma iddiasıyla yola çıktık. Lansmanda elde ettiğimiz satış başarısı beklentilerimizin de üzerindeydi''

Ankara'nın iddialı konut projelerinden İncek Prestij'de, ünlü oyuncular Vatan Şaşmaz ve Tuğba Melis Türk ile manken Ebru Öztürk'ün de katılımıyla 765 konutun satışa sunulduğu lansmana Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi.

Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla inşa edilen projenin lansmanı, hafta sonu şenlik havasında geçti. Sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar ikramların kesintisiz sürdüğü lansmanda,  animatörlerin gösterileri çocuklar kadar büyükleri de eğlendirdi.

Fırat-Dema İnşaat ortakları İsmail Mert Fırat, Ömer Faruk Fukara ve Sırrı Karahancı'nın ziyaretçilerle bire bir ilgilendiği lansmanda, satış ofisi cazip koşullarda konuta yatırım yapmak isteyenlerle dolup taştı.

Lansmana katılan ünlü sunucu ve dizi oyuncusu Vatan Şaşmaz, son dönem rol aldığı dizi ve sinema filmleriyle adından sıkça söz ettiren Best Model of Turkey 2011 yarışmasının birincisi Tuğba Melis Türk ile manken Ebru Öztürk de Başkentli hayranları ile buluştular.

Sevenleriyle sohbet edip, bol bol fotoğraf çektiren, selfie yaptıran ünlüler, proje hakkında da bilgi aldılar. Örnek daireye gezen ve hayran kalan ünlüler, projenin İstanbul'daki ünlü konut projeleriyle rahatlıkla yarışabilecek kalitede olduğunu iddia ettiler.

Ünlüler, Ankara'daki hayranlarıyla buluşmaktan dolayı keyifli olduklarını da anlattılar.

Ulaşılabilir fiyatlarla kalite

Fırat-Dema İnşaat CEO'su İsmail Mert Fırat, iki gün süren lansmana beklentilerinin üzerinde ilgi olduğunu söyledi.

Lansmana katılan ve örnek daireleri gezen herkesten övgü aldıklarını anlatan Fırat, şöyle konuştu:
‘'Kaliteyi ulaşılabilir fiyatlarla sunma iddiasıyla yola çıktık. Projeyi inceleyen herkes,  kaliteyi ve sunulacak hizmeti gördükten sonra fiyatları öğrenince şaşkınlık yaşıyor. Fırat ve Dema İnşaat olarak önceki projelerimizde de lansmanda göstermelik değil, gerçekten çok özel fiyatlar uygulamıştık. Yatırım yapmak isteyen eski müşterilerimiz bunu bildiği için lansmanı sabırsızlıkla bekliyorlardı. İddia ediyoruz, bugün konut alanlar proje tamamlandığında en az yüzde 40 kazanacaklar. Lansmanda elde ettiğimiz satış başarısı beklediğimizin de üzerindeydi. Piyasalarda belirsizliğin hakim olduğu, bazı projelerin ciddi satış sorunu yaşadığı şu günlerde bizim ilk günde çok iyi rakamlara ulaşmamız, projenin ne kadar sağlıklı hazırlandığının bir göstergesidir.''

-İncek Prestij-

İncek Bulvarı'nnın yanı başındaki 60 bin metrekarelik alanda inşa edilen İncek Prestij, aralarında 45 katlı prestij kulesinin de bulunduğu yatay ve dikey 16 bloktan oluşuyor.

Proje, Başkent'i yalı loft daire seçeneğiyle ilk kez tanıştırmasıyla da önem taşıyor. 2+2 yalı loft dairelerin dışında projede, 1+1'den 6+2'ye kadar 12 farklı tip ve büyüklükte daire alternatifleri ile günlük ihtiyaçların karşılanabileceği 16 dükkan yer alıyor.

Sosyal donatı ve yeşil alanlarının yoğunluğu ile dikkati çeken İncek Prestij'de, yarı olimpik yüzme havuzu, fitness, sauna gibi tesisleri barındıran 2 bin metrekarelik SPA merkezi , site sakinlerinin hizmetine sunulacak.

20 bin metrekarelik sosyal donatı ve yeşil alanın yer aldığı İncek Prestij'de, özel kumsalıyla plaj şeklinde dizayn edilen açık yüzme havuzu, süs havuzları, kanallar, çocuklara özel olarak tasarlanmış oyun avlusu, hayal bahçesi ve tırmanma alanları da bulunuyor.

Malzeme kalitesi ve işçilikte oldukça iddialı olan İncek Prestij'de, yeni nesil akıllı ev teknolojisi kullanılıyor. Fırın, ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, buzdolabı, kahve makinesi  gibi tüm ankastra ürünler de fiyata dahil olarak sunuluyor. 

92 araçlık açık, bin 150 araçlık da kapalı otoparkın yer aldığı projede, dairelere büyüklüklerine göre 1 ila 3 araçlık otopark tahsis edilecek. Çevre dostu olarak inşa edilen otoparklarda elektrikli otomobiller için şarj ünitelerine de yer veriliyor.

İncek Prestij'de anahtar teslimlerinin Haziran 2016'da yapılması planlanıyor.

İncek Prestij iletişim:

http://www.incekprestij.com

444 9 765