Konut Haberleri
02 Eyl 2015 12:13 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:18

Hitit Ayaş Termal Otel oda sayısında değişiklik!

Hitit Ayaş Termal Otel ve Sağlık Merkezi projesindeki oda sayısı 540'a çıkacak...

Hitit Ayaş Termal Otel oda sayısında değişiklik!
Hitit Ayaş Termal Sağlık İnşaat Turizm, Emlak Gıda Taşımacılık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Hitit Ayaş Termal Otel ve Sağlık Merkezi projesinde kapasite artışı yapılacak.

Kapasite artışı proje bedeli 71 milyon 151 bin 500 TL olara belirlendi. 120 oda kapasiteli Hitit Ayaş Termal Otel ve Sağlık Merkezi projesine 140 oda ek ilave edilecek.  Bunun haricinde saha mücavirindeki bazı ek parsellerin de mülkiyenin alınarak 280 oda kapasiteli apart devre mülklerin projeye dahil edilmesi öngörüldü.

Toplam 540 oda kapasiteye çıkacak Hitit Ayaş Termal Otel ve Sağlık Merkezi kapasite artışı Ankara İli, Güdül İlçesi, Çağa Beldesi, Güneyce Mahallesi, Çoban Harmanı Mevkii'nde mülkiyeti Hitit Ayaş A.Ş.'ye ait toplam 51 bin 897 metrekarelik tapulu alan üzerinde gerçekleştirilecek.

Söz konusu alanının bir kısmı Uygulama İmar Planı değişikliği ile "Turizm Tesisi ve Özel Sağlık Tesis Alanı" olarak yeniden planlanmış olup ve geriye kalan kısmı ise sahaya ait 1/1000 Ölçekli İmar Planında "Turizm 2. Konut Alanı" olarak tanımlandı.

Aktiviteler
Proje kapsamında tesiste Mini Golf, Air Hockey, Futbol, Voleybol ve Basketbol Sahaları, Tenis Kortu, Çocuk Eğlence Merkezi, Anfi Tiyatro, Animasyonlar, Sinema Kültür Merkezi, Fayton, Piknik, Gezi Alanları, Kamelyalar, Pergulalar, Binicilik Merkezi gibi aktivite ve sosyal alanlar da yer alacak.

Kübra GENÇ/Emlakeki.com